Μιγιάτοβιτς: Ο Ρονάλντο δεν έχει αδύνατα σημεία

14:39 11/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το ντιμπέιτ για το ποιος θα πάρει την "Χρυσή Μπάλα", ο Μέσι ή ο Ρονάλντο, συνεχίζεται με τον Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς να υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει αδύνατα σημεία, είναι πιο πλήρης από τον Μέσι και συνεπώς ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος επιθετικός της Ρεάλ τόνισε: "Είναι δυο ποδοσφαιριστές πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Αυτό φαίνεται και από το πώς κινούνται στο γήπεδο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πιο γρήγορος από τον Μέσι. Έχει καλύτερη επιτάχυνση, εχει δυνατότερο

σουτ, είναι πιο δυνατός από τον Αργεντινό. Για το ψηλό παιχνίδι δεν μιλάω καν. Εκεί έχει λίγους που μπορούν να τον κοντράρουν. Ο Ρονάλντο δεν έχει αδύνατα σημεία. Είναι πληρέστατος ως ποδοσφαιριστής. Πιο πλήρης από τον Μέσι. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου".
Για την βαθμολογική διαφορά των 11 βαθμών μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ο Μιγιάτοβιτς σημείωσε πως "σίγουρα το βαθμολογικό κενό της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα είναι μεγάλο, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Ο Μάιος είναι αρκετά μακριά ακόμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα