Μίκελ: Να ακυρωθούν οι κίτρινες

18:12 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Εκτός από τον Τζον Τέρι που αποβλήθηκε λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου του επαναληπτικού ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Καμπ Νου», οι Ιβάνοβιτς, Ραμίρες και Μεϊρέλες δεν θα συμπεριληφθούν στα πλάνα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο για τον μεγάλο τελικό. Οι κίτρινες κάρτες που πήραν στο ματς της Βαρκελώνης, συμπλήρωσαν το επιτρεπόμενο όριο για τους τρεις ποδοσφαιριστές κι έτσι αυτοί θα πρέπει να συμβιβαστούν με την ιδέα της απουσίας από τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, τη 19η Μαΐου στο Μόναχο.
Ο Τζον Όμπι Μίκελ,

βλέποντας σκυμμένα κεφάλια στα αποδυτήρια της Τσέλσι μετά την πρόκριση στον τελικό, αφού οι τέσσερις προαναφερθέντες δεν χάρηκαν όσο θα ήθελαν τον θρίαμβο στην Καταλονία, τόνισε πως είναι μια καλή ευκαιρία για την... ανατροπή. Ποια είναι αυτή; Η ακύρωση των κίτρινων καρτών που δεν επιτρέπουν σε παίκτες να αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!
«Όταν φτάνει ο τελικός της διοργάνωσης, όλοι θέλουν να βλέπουν τα αστέρια των δύο φιναλίστ να μάχονται για το τρόπαιο. Είναι κρίμα για τους Τέρι, Ιβάνοβιτς, Μεϊρέλες και Ραμίρες που συμπλήρωσαν κάρτες. Και ειδικά για τον Τέρι, του οποίου η αποβολή είναι αυστηρή κατά την ταπεινή μου άποψη. Έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη μόνο. Και ο Αλέξις έκανε το ίδιο πράγμα σε εμένα. Τα παιδιά ήταν απογοητευμένα και με σκυμμένο το κεφάλι στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα. Θα πρέπει να ακυρωθούν οι κίτρινες κάρτες και η UEFA θα πρέπει να εξετάσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο».

Keywords
Τυχαία Θέματα