«Μικραίνει τον ΠΑΟΚ ο Δώνης»

12:24 17/2/2013 - Πηγή: AEK365

Για απαράδεκτη συμπεριφορά του Γιώργου Δώνη μίλησε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ Γιάννης Γούναρης, σε δηλώσεις του στο Sportdog: «Κρίνω τη συμπεριφορά του Δώνη απαράδεκτη και ανάρμοστη. Γιατί είχε αποβληθεί ξανά στο 4-1 με τον Άρη, μαζί με δύο ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εικόνα μεγάλης ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ, αυτή. Ο προπονητής πρέπει να συγκρατεί τα νευρά των ποδοσφαιριστών

του, αλλά ο Δώνης δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δικά του! Αυτές οι εικόνες του, με τις φωνές, τα νεύρα κ.λπ. συμβαίνουν συχνά στους αγώνες και δεν βοηθάνε τον ΠΑΟΚ, τον μικραίνουν.

Όσον αφορά τη δήλωσή του για τον Κατσουράνη και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε για στόπερ, νομίζω πως η ποδοσφαιρική αξία του Κατσουράνη είναι αποδεδειγμένη και με την παρουσία του βοηθάει πολύ την ομάδα. Όχι μόνο στην αμυντική της λειτουργία, αλλά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Αν θέλει να τον γυρίσει στα στόπερ, είναι δικό του θέμα. Αλλά ο Κατσουράνης είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι πολύτιμος στη λειτουργία του παιχνιδιού, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να βγει μπροστά κ.λπ.

Στα αγωνιστικά, για το παιχνίδι, δεν έχω να πω και πολλά. Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο για τις δύο ομάδες, αφού για να μπει γκολ θα γινόταν μόνο από στημένη φάση και όχι με άλλον τρόπο".

Keywords
Τυχαία Θέματα