«Μιλάμε για Ρομπίνιο»

23:49 31/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Οντίλιο Ροντρίγκες επισήμανε στο ραδιόφωνο Μπαντειράντες πως «μιλάμε με την Μίλαν για τον Ρομπίνιο και εκτιμάμε τις απαιτήσεις τους». Εκτός των άλλων τόνισε ότι «δεν κοιτάζουμε μόνο τις αξιώσεις της Μίλαν αλλά και εκείνες του παίκτη. Είναι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ, οπότε θα πρέπει να δούμε εάν αυτή η μεταγραφή μπορεί να γίνει ή όχι».
Τον Ιανουάριο είχαν υπάρξει ξανά επαφές των δύο ομάδων για τον παίκτη με την Σάντος να μην δίνει τα χρήματα που ήθελε η Μίλαν. Τώρα η ιταλική ομάδα δεν... καίγεται να πουλήσει τον Ρομπίνιο αλλά η Σάντος έχει πάρει πολλά χρήματα

από την μεταγραφή του Νεϊμάρ. «Ανεξάρτητα από τα δικά μας όνειρα και τις επιδιώξεις και επιθυμίες υπάρχει η πραγματικότητα.
Δεν μπορούμε να τρελαθούμε ή να κάνουμε τρελά πράγματα. Οφείλουμε να έχουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Μιλάμε ακόμα με την Μίλαν για τον Ρομπίνιο όμως είμαστε ακόμα στην... αρχή. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε συζητήσεις και θα δούμε το που θα καταλήξουμε», κατέληξε ο παράγοντας της Σάντος, που θέλει σαν... τρελή τον παλιό της παίκτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα