Μιλίνκοβιτς: Ο Άρης έχει μέλλον γιατί έχει παρελθόν

09:16 18/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Άρης αυτή την στιγμή βρίσκεται χωρίς διοίκηση, είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, παίκτες φεύγουν από την ομάδα αλλά ο Ζόραν Μιλίνκοβιτ αντέχει και υποστηρίζει πως ο Άρης έχει μέλλον γιατί έχει παρελθόν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Nova ο προπονητής του Άρη:
- Άλλος ένας "τελικός";
"Σίγουρα είναι κρίσιμο το παιχνίδι. Ο Αστέρας Τρίπολης ανήκει στο πάνω γκρουπ του

πρωταθλήματος, όντας μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Εμείς θα ζητήσουμε από τους παίκτες να είναι δυνατοί, να σφίξουν τα δόντια, ώστε και με την Τρίπολη και με τα Γιάννενα να δώσουν το μάξιμουμ και περιμένουμε τα αποτελέσματα".
- Τι ξεχωρίζετε από τον Αστέρα;
"Έχουν καλούς ξένους, είναι έμπειρη ομάδα, αλλά και σαν μονάδες είναι δυνατοί. Δεν είναι τυχαία ομάδα. Μας περιμένει δύσκολη δουλειά".
- Είστε δυνατό; Αντέχετε;
"Ναι, αντέχω! Είμαι σίγουρος ότι ο Άρης θα βγει από αυτή την κατάσταση και θα έχει μέλλον. Γιορτάζει τα 100 χρόνια και θα έχει μέλλον γιατί έχει παρελθόν".

Νωρίτερα, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στην προπόνηση είπε στους ποδοσφαιριστές του Άρη το εξής: "Εμείς είμαστε πολεμιστές. Δεν τα παρατάω, εκτός και αν είναι για το καλό του Άρη. Εσείς θα μείνετε και θα παλέψετε μαζί μου. Στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Όποιος αγωνίζεται, δικαιώνεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα