Μίλησαν οι γκολκίπερ

00:02 7/2/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ- ΤΟΤΕΝΑΜ: 0-0
Γήπεδο: Άνφιλντ
Στο 0-0 έμειναν Λίβερπουλ και Τότεναμ, σε ένα ματς με πολλά νεύρα, με πολύ πάθος, αρκετές φάσεις και πρωταγωνιστές τους δύο γκολκίπερ.
Πολύ μέτριο το πρώτο τέταρτο του αγώνα με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν το χώρο του κέντρου και να μην μπορούν να δημιουργήσουν καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Η Λίβερπουλ από το 20' και μετά

είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να βγει σταδιακά μπροστά.
Η πρώτη καλή φάση του αγώνα δημιουργήθηκε στο 33ο λεπτό και ανήκε στη Λίβερπουλ. Ο Τζέραντ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, έστρωσε στον Σπίρνγκ, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Φρίντελ.
Στο 40ο λεπτό ο Φρίντελ παραλίγο να αιφνιδιαστεί από τη σέντρα του Τζόνσον, που έσκασε και μπροστά του, ενώ στην επόμενη φάση ο Γουόκερ έκανε τη σέντρα από δεξιά αλλά ο Μπέιλ προσπάθησε με εναέριο τακουνάκι να νικήσει τον Ρέινα και δεν τα κατάφερε.
Τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους, το σουτ του Τζόνσον στο 45+2', με τον Φρίντελ να πέφτει και να απομακρύνει με τα πόδια
Στο 59ο λεπτό χρειάστηκε και πάλι η επέμβαση του Φρίντελ σε σουτ του Κέλι, ενώ στο 72' το σουτ του Μπέιλ από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο άουτ.
Στο 74ο λεπτό ο Κέλι έκανε από δεξιά τη σέντρα, ο Κάρολ κατέβασε με το στήθος μέσα στην περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα πολύ άουτ.
Στο 84ο λεπτό η Τότεναμ έχασε ίσως τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, καθώς ο Μπέιλ βγήκε μόνος του απέναντι από τον Ρέινα, αλλά ο Ισπανός τον κέρδισε κατά κράτος και δεν του επέτρεψε να σκοράρει.
Δύο λεπτά αργότερα ο Σουάρες έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Φρίντελ ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Άγκερ, Τζόνσον, Σκρτελ, Κέλι, Σπίρινγκ, Κάουτ (66' Σουάρες), Τζέραρντ, Άνταμ, Κάρολ, Μπέλαμι (73' Ντάουνινγκ).
ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Γουόκερ, Ντόουσον, Ασού Εκοτό, Πάρκερ, Λίβερμορ, Μόντριτς, Κράνιτσαρ (88' Ρόουζ), Μπέιλ, Αντεμπαγιόρ (71' Σαχά).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα