Μίλησε και ο κυρ-Σάββας...

11:08 12/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο υπάλληλος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης είπε πάλι τα... δικά του μιλώντας στην εφημερίδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ μια μέρα μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε
- Για τον Βάις: «Έχει διασκελισμό που θυμίζει Τζόρτζεβιτς, αλλά αυτός είναι πιο επιθετικός

παίκτης, ενώ ο Τζόρτζεβιτς αμυνόταν κιόλας. Για τον Βάις θα πω τούτο: Αν πάρει 2-3 ματς στα πόδια του και πάρει φόρα, δεν θα πιάνεται! Διότι έχει το τρομακτικό προσόν της ταχύτητας και της μπούκα με την μπάλα κολλημένη στα πόδια του. Ένας τέτοιος παίκτης είναι κίνδυνος-θάνατος για την αντίπαλη ομάδα γιατί οι μπούκες του είναι γκολ, αποβολή, πέναλτι! Είναι φοβερός στο ένας εναντίον ενός».
- Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κρατήσει τον Ρομπέρτο: «Το είχα πει ξανά ότι θα μείνει ο Ρομπέρτο και ότι κάτι ξέρω που το λέω. Θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε. Αυτός θέλει να μείνει».
- Για το ποια ομάδα προτιμά στην κλήρωση: «Δεν με ενδιαφέρει αρκεί να αποφύγουμε τρεις ομάδες. Μπάγερν, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα. Για τις άλλες δεν με νοιάζει. Αυτό που μου αρέσει στον Μίτσελ είναι ότι συζητήσεις μας μοιάζουμε σε ένα πράγμα. Δεν διανοούμαστε ότι υπάρχει ομάδα να νικάει τον Ολυμπιακό. Να το θυμάστε, μη νομίζετε ότι θα είμαστε εύκολη λεία για κανέναν! Είναι δύο ματς εντός και εκτός, όλα παίζονται. Είναι ιστορική αδικία για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας να μην έχει φτάσει μια φορά στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι ήρθε η ώρα να διορθωθεί η ιστορική αδικία».
- Για το αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση: «Δεν θέλω τώρα να πω τέτοια πράγματα. Πιστεύουμε σε όλα τα παιδιά, σε όλο το έμψυχο υλικό μας. Αν κάπου χρειαζόμαστε ενίσχυση, η προεδράρα μας ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα το κάνει. Είναι τρελός Ολυμπιακός, μπλέξαμε οι τρελοί Ολυμπιακοί και θα τους τρελάνουμε όλους. Μιλάω μαζί του και γνωρίζω ότι θέλει να κάνει ακόμα καλύτερο τον Ολυμπιακό. Όχι με λόγια, αλλά με έργα. Ούτε με τσονταρίσματα φιλάθλων και με εράνους».
- Για τους Αλαφούζο, Μελισσανίδη, Σαββίδη: «Δεν ασχολούμαστε. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός όπου τους βρίσκει τους ρίχνει είτε τέσσερα στο «Γ. Καραϊσκάκης» είτε τους νικάει μέσα στη Λεωφόρο. Και όταν έρθει η ώρα και των άλλων, θα καλοπεράσουνε και αυτοί. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί δίνει ο Ολυμπιακός τις απαντήσεις του».
- Για το αν θα μείνει ο Μήτρογλου: «Είμαι βέβαιος ότι θα τον κρατήσουμε. Διότι ο Κώστας είναι πολύ Ολυμπιακός. Τα παιδιά οι Έλληνες που έχουμε στην ομάδα είναι πωρωμένοι Ολυμπιακοί. Γι αυτό με βλέπετε πολλές φορές να μιλάω για τους Έλληνες. Διότι έχουν ψυχή αυτά τα παιδιά. Έχουν μπολιαστεί και οι ξένοι. Δεν τους παίρνει να μην μπολιαστούν, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα της ψυχής κι της καρδιάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα