Μήνυμα στήριξης Τότι σε Ταχτσίδη

08:30 23/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στο τελευταίο παιχνίδι της Ρόμα, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς της ομάδας όταν πέρασε στο παιχνίδι αλλαγή στην θέση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι με τον Φραντσέσκο Τότι να λειτουργεί σαν πραγματικός αρχηγός και να στηρίζει τον Έλληνα μέσο.

Σε μήνυμα του στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Φραντσέσκο Τότι τόνισε: "Αυτό που θέλω να πω είναι πως την Τετάρτη θα δώσουμε το μάξιμουμ και είμαι σίγουρος ότι δεν θα μας λείψει η υποστήριξη των οπαδών... επειδή μπροστά στα εμπόδια είναι αναγκαίο να είμαστε όλοι ενωμένοι: ομάδα,

διοίκηση και οπαδοί. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα χωρίς φόβο, είμαστε η Ρόμα και πρέπει να το δείξουμε. Είμαι σίγουρος ότι το Ολίμπικο θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη μας, τον πιο δυνατό. Θέλω να δώσω μια αγκαλιά στον Taxi (σ.σ. Ταχτσίδη)... επειδή η δικιά του δύσκολη στιγμή είναι και δικιά μας δύσκολη στιγμή. Όταν θα κληθείς να παίξεις, ξέρω ότι θα χειροκροτηθείς επειδή φοράς την τζιαλορόσα φανέλα, συνεπώς είμαστε όλοι ένα πράγμα... Ρόμα!".
Στο πλευρό του Παναγιώτη Ταχτσίδη στάθηκε και ο γενικός διευθυντής της Ρόμα, Φράνκο Μπαλντίνι ο οποίος δήλωσε στην ιταλική τηλεόραση: "Πιστεύω ότι ο Ταχτσίδης, κατά κάποιο τρόπο, είναι θύμα αυτής της διαμάχης, η οποία είχε ξεκινήσει πριν ο Ζέμαν τον βάζει στην θέση του Ντε Ρόσι. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που δεν ήταν ποτέ σε θέση να αποδείξει αυτό. Λόγω και της ευθύνης που έχει πλέον στην ομάδα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα