Μήνυση της Ρεάλ σε Φουέντες

20:04 23/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Φουέντες με δηλώσεις του χθες (22/03) έκανε γνωστό ότι η Ρεάλ του χρωστάει χρήματα, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες. Ο Ισπανός είναι πλέον γνωστός ως «γιατρός της ντόπας», καθώς ήταν πρωταγωνιστής στο μεγαλύτερο ίσως σκάνδαλο ντόπινγκ στον αθλητισμό με μεταγγίσεις αίματος κυρίως σε ποδηλάτες. Οι φήμες, λοιπόν, διαδέχθηκαν η μία την άλλη μέχρι η Ρεάλ να βγάλει ανακοίνωση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Σύμφωνα με τους Μαδριλένους, λοιπόν, τα χρήματα που οφείλονται στον Φουέρτες είναι από την δικαστική υπόθεση της Ρεάλ

κατά της εφημερίδας Le Monde, στην οποία ο Ισπανός είχε κληθεί ως μάρτυρας. Η «βασίλισσα» ήταν υποχρεωμένη να του καταβάλει αμοιβή για τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής, όμως μέχρι στιγμής οι δικαστικές αρχές δεν έχουν αποφανθεί για το ακριβές του ποσού.
Ο δικηγόρος του Φουέντες έστειλε - σύμφωνα με την ανακοίνωση - mail στη διοίκηση της Ρεάλ, με την οποία ζητούσε ένα ποσό ως αποζημίωση. Η απάντηση των Μαδριλένων ήταν ότι από την στιγμή που δεν έχει ακόμη επιδικαστεί το ποσό, δεν γίνεται να καταβληθεί και ακολούθησαν οι δηλώσεις του Φουέντες. Η ανακοίνωση καταλήγει στο ότι η Ρεάλ θα καταθέσει μήνυση εναντίον του, καθώς με τις δηλώσεις του προκάλεσε βλάβη στον σύλλογο και έδειξε ότι δεν τον εμπιστεύεται.
*Οι δηλώσεις έγιναν κατά την έξοδο του Φουέντες από το Δικαστήριο στην Μαδρίτη, όπου λαμβάνει χώρα η Δίκη για την «επιχείρηση Πουέρτο», με τον δικηγόρο του να τονίζει ότι το χρέος αφορά υπηρεσίες που προσέφερε στην Ρεάλ τα έτη «2007, 2008 ή 2009».

Keywords
Τυχαία Θέματα