Μήνυση ζεύγους Αγγελοπούλου στο «Πρώτο Θέμα»

19:47 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ζευγαριού πρόκειται για δημοσιεύματα που τους συκοφαντούν και «πλήττουν βάναυσα» την τιμή και την υπόληψη τους ως προς την τιμολόγηση του ρεύματος στο σπίτι τους στο Παλαιό Ψυχικό και την πληρωμή του χαρατσιού.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «η συμπεριφορά του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, στο όνομα του οποίου και εκδίδεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ, είναι απολύτως

νόμιμη, η δε Γιάννα Αγγελοπούλου ουδεμία σχέση έχει με τον λογαριασμό της ΔΕΗ».

Ζητούν δε, την επιδίκαση αποζημίωσης για ηθική βλάβη από την προσβολή της προσωπικότητάς τους από 1 εκατομμύριο στον καθένα, τα οποία-όπως σημειώνουν-θα διαθέσουν για κοινωφελείς σκοπούς. Ακόμη, ζητούν να σταματήσει η εφημερίδα στο μέλλον «καθ ΄ οιονδήποτε τρόπο να θίγει την τιμή και υπόληψή τους».

Θυμίζουμε ότι η εφημερίδα είχε δημοσιεύσει ότι το τιμολόγιο του σπιτιού είναι μειωμένο καθώς δηλώνεται ως βιοτεχνία, οι οποίες έχουν χαμηλότερη τιμολόγηση, ενώ το χαράτσι είναι πολύ λιγότερο απ'όσο θα έπρεπε βάσει των τετραγωνικών του σπιτιού.

Αγωγή κατέθεσε ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος και η Γιάννα Αγγελοπούλου κατά της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η οποία την Κυριακή 14 Οκτωβρίου είχε αποκαλύψει ένα θέμα σχετικά με το τιμολόγιο της ΔΕΗ και το χαράτσι που πληρώνει το ζεύγος για τη βίλα τους στο Παλαιό Ψυχικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα