Μητέρα άφησε την κόρη της να λιμοκτονήσει

16:33 12/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μια μητέρα στο Σικάγο των ΗΠΑ άφησε την 16χρονη κόρη της, η οποία πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, να λιμοκτονήσει από την πείνα. Η κοπέλα ανακαλύψθηκε τον Μάρτιο του 2012, αλλά ηφωτογρφαία που ήρθε τώρα στη δημοσιότητα από το νοσοκομείο με την κατάστασή της, είναι σοκαριστική.

Όταν βρέθηκε η κοπέλα στο σπίτι της οικογένειας ζύγιζε μόλις 10,5 κιλά, ένα βάρος που κανονικά αντιστοιχεί σε ένα τρίχρονο παιδί, ενώ είχε ύψος 1,20 μέτρα.

Το κορίτσι θα μπορούσε να είχε βρεθεί τέσσερις μήνες

νωρίτερα, χωρίς να έχει φτάσει σε αυτή την κατάσταση, αν η Πρόνοια του Ιλλινόις είχε επέμβει, ως όφειλε.

Η μητέρα, Ροζέτα Χάρις αρχικά υποστήριξε ότι τάιζε συνεχώς την κόρη της κοτόπουλο με ρύζι, αυγά, σοκαλάτες, ειδικούς χυμούς με πρωτεΐνες, αλλά η εικόνα της 16χρονης Νταρλέν φώναζε για το αντίθετο.

Τελικά, η μητέρα ομολόγησε την ενοχή της και καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλακή και σε αναγκαστικά μαθήματα γονεϊκής συμπεριφοράς.

Η κοπέλα θα μπορούσε να έχει σωθεί από τις 17 Νοεμβρίου, όταν οι αρχές έλαβαν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, στο οποίο γινόταν καταγγελία ότι η Νταρλέν λιμοκτονούσε στο σπίτι της. Οι αρχές σε περιπτώσεις καταγγελίες πρέπει να επισκεφτούν τον ύποπτο μέσα σε 24 ώρες κι αν δεν τον βρουν εκεί θα πρέπει να συνεχίζουν να πηγαίνουν έως ότου να βρουν το θύμα.

Ο ερευνητής των αρχών όντως πήγε μέσα σε 24 ώρες στο σπίτι της Νταρλέν χωρίς όμως να βρει κανέναν εκεί. Όμως πήγε ξανά μόνο στις 3 Ιανουαρίου και στη συνέχεια στις 27 Φεβρουαρίυ. Τελικά στην τέταρτη επίσκεψή του, στις 14 Μαρτίου ανακάλυψε την 16χρονη Νταρλέν σε αυτή την άθλια κατάσταση.

Η μικρή Νταρλέν σιγα σιγά πλέον αναρρώνει στο νοσοκομείο, όπου προσθέτει σταδιακά βάρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα