Μίτσελ: Τον κέρασα καφέ και με απέλυσε

14:17 9/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει ο Μίτσελ το γεγονός πως απομακρύνθηκε από τον Ολυμπιακό με τον Ισπανό να αποκαλύπτει πως κέρασε τον Μαρινάκη καφέ στο σπίτι του και εκείνος τον απέλυσε.
Σε συνέντευξη του στο περιοδικό "Elite Sport", ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε: "Στην Ελλάδα ήμουν ευτυχισμένος.
Δεν μπορώ να εξηγήσω την αντικατάστασή μου. Πολύ απλά ο πρόεδρος, ως ιδιοκτήτης της ομάδας, πήρε μια απόφαση και την αποδέχθηκα.

Με πονάει το γεγονός ότι δεν ολοκλήρωσα τη δουλειά μου. Νομίζω πως τα προηγούμενα δύο χρόνια είχαμε φτιάξει μια καλή ομάδα, αλλά πρέπει να αποδεχόμαστε τα πράγματα, όπως έρχονται. Ο πρόεδρος ήρθε στο σπίτι μου, ήπιαμε καφέ και μου είπε ότι δεν θα συνεχίσω. Όταν έφυγε, το είπα στη γυναίκα μου, αλλά επειδή κάνω πολλές φορές τέτοια αστεία δεν το πίστεψε. Τελικά, άρχισε να φτιάχνει βαλίτσες για να γυρίσουμε στην Ισπανία. Κέρδισα πολλά από την παρουσία μου στην Ελλάδα, δέχθηκα πολύ αγάπη από τον κόσμο, ένιωσα πως αναγνωρίστηκε η δουλειά μου".
Για το ενδεχόμενο να αναλάβει προπονητής στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μίτσελ είπε: "Δεν έχω σκοπό να είμαι ο... αιώνιος μνηστήρας. Δεν λέω πως δεν είναι κάτι που θέλω να γίνει. Νιώθω πως είμαι ικανός, αλλά δεν εξαρτάται ούτε από εμένα ούτε από τα αποτελέσματα. Επίσης, πιστεύω πως η ομάδα προετοιμάζει το Ζιντάν ώστε να είναι αυτός ο επόμενος προπονητής.
Ο Αντσελότι είναι ο ιδανικός προπονητής. Είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που γνωρίζει πως πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Έχει δουλέψει σε ομάδες με προέδρους το Μπερλουσκόνι και τον Αμπράμοβιτς και γνωρίζει πως να χειριστεί θέματα που σχετίζονται με την ομάδα και με τη διοίκηση".
Ο Μίτσελ θυμήθηκε την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής στη Ρεάλ και είχε για συμπαίκτες τους Σαντσίζ, Βάσκεθ, Παρδέθα, Μπουτραγένιο λέγοντας πως "η σύγκριση μου με αυτούς τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές είναι τιμητική ακόμα και σήμερα".
Τέλος, μίλησε για την αποδοχή από τον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης: "Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ήταν πάντα όλοι οι οπαδοί γενναιόδωροι μαζί μου. Ακόμα και σήμερα με συναντούν στο δρόμο και με χαιρετούν με αγάπη. Κάποιοι με ρωτούν που να βρίσκονται εκείνοι οι λίγοι που... σφύριζαν εναντίον μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα