Μόγιες: «Δεν έχω προτείνει κανέναν»

20:46 12/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 50χρονος τεχνικός, μετά το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι στον πάγκο της Έβερτον απέναντι στη Γουέστ Χαμ (2-0), θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας για την στήριξη που του έδειξαν και τα έντεκα χρόνια που έμεινε στα «ζαχαρωτά».

«Δεν έχω προτείνει κανέναν στον πρόεδρο για να με αντικαταστήσει. Αν ρωτήσει τη γνώμη μου τότε θα του κάνω την πρότασή μου», ήταν το σχόλιο του Σκοτσέζου τεχνικού σχετικά με τον επόμενο προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία των «ζαχαρωτών».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες

που δουλέψαμε μαζί. Είχαμε φτιάξει ένα καλό σύνολο για την Έβερτον. Όποιος κι αν είναι ο επόμενος προπονητής σίγουρα θα διασκεδάσει δουλεύοντας με αυτούς».

Όσο για τους οπαδούς της Έβερτον, τόνισε: «Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί από την πρώτη μου μέρα εδώ. Σήμερα, απλώς έδειξαν πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Έβερτον».

Για την απόδοση των παικτών στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ: «Η απόδοση των παικτών ήταν πολύ καλή σήμερα και ο κόσμος φανταστικός. Τους ευχαριστώ όλους».

Νωρίτερα, ο Σκωτσέζος κόουτς είχε αναφέρει:

«Όταν γίνεσαι προπονητής δεν μπορείς να είσαι σίγουρος εάν μια μέρα θα απολυθείς και θα κατηγορηθείς για τη δουλειά που έκανες. Ελπίζω πως οι περισσότεροι οπαδοί της Έβερτον θα αντιληφθούν πως πήγαμε τον σύλλογο σε άλλο επίπεδο, με περισσότερες προσδοκίες. Με την πάροδο των χρόνων είχαμε εξαιρετικούς παίκτες, αλλά το πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι ότι όλοι τους ήταν σπουδαίοι άνδρες και δεν θα είχα την ευκαιρία να πετύχω με την ομάδα, αν δεν ήταν αυτοί για να δουλεύουν για εμένα. Είμαι απογοητευμένος που αφήνω τους παίκτες μου, καθώς όλοι σχεδόν έχουν έρθει όσο ήμουν προπονητής εδώ. Είναι όλοι τους μέρος αυτών που προσπάθησα να πετύχω. Μίλησα μαζί τους και τους εξήγησα την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, την οποία και κατανόησαν απολύτως. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια. Ο Μπιλ Κένραϊτ με στήριξε πάρα πολύ και θέλει διακαώς να βοηθήσει τον σύλλογο να βελτιώνεται και πιστεύω πως θα έπρεπε να τον συγχαρούμε όλοι για τον τρόπο που έχει βοηθήσει την Έβερτον να κάνει βήματα μπροστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα