Μοιρασιά στη Λειβαδιά

19:17 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέντε λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης έφερε το παιχνίδι στα ίσα και πήρε μια σημαντική ισοπαλία με 1-1 απέναντι στον Λεβαδειακό για την εξ αναβολής 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Χωρίς ρυθμό και φάσεις κινήθηκαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ανάμεσα σε

Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο όσο περνούσε ο χρόνος και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμούς και να βρουν τα πατήματά τους, χωρίς όμως να δημιουργούν κάποια αξιόλογη φάση. Στο 40ο λεπτό, όμως τα πράγματα άλλαξαν αφού οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο «κέρδισε» ο Σουμπίνιο που έπεσε μόνος του μέσα στην περιοχή. Έτσι στην εκτέλεση ήταν εύστοχος και έγραψε το 1-0, το οποίο έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ προσπάθησε να αλλάξει το κλίμα και να φέρει το ματς στα ίσα. Η ομάδα των Ιωαννίνων βγήκε μπροστά, κατάφερε να κρατήσει παραπάνω μπάλα, αλλά χωρίς ουσία, αφού τα σουτ του Κυριάκου και του Μπεσέρα στο 53ο και 57ο λεπτό, αντίστοιχα δεν βρήκαν στόχο. Αυτό ο Λεβαδειακός το εκμεταλλεύτηκε και με καλά αμυντικές τοποθετήσεις κρατούσε το υπέρ του 1-0, ενώ θα μπορούσε να έχει κλειδώσει τη νίκη με τον Κόρμπο, αλλά ο Έλληνας αμυντικός μέσος σημάδεψε το δοκάρι στο κοντινό πλασέ που επιχείρησε. Στην αμέσως επόμενη φάση όμως, ο Βίλα πλάσαρε, ο Κυριακίδης απέκρουσε, ο Μπακαγιόκο έκανε την επαναφορά και ο Κυριάκος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την ομάδα του Αναστασιάδη να φεύγει με έναν σημαντικό βαθμό από τη Λειβαδιά.

Λεβαδειακός (Γ. Παράσχος): Κυριακίδης, Τόμας, Μαχαίρας, Μελισσάς, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Φαβάλι (92' Παπαδόπουλος), Πόποβιτς (63' Κουτσόπουλος), Σουμπίνιο, Βασιλείου (49' Ναπολεόνι).

ΠΑΣ Γιάννινα (Α. Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (46' Κυριάκος), Βάντερσον, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Λίλα (74' Ζαμπρέλα), Ντε Βινσέντι, Πάντος, Μπεσέρα, Γεωργίου (58' Μπακαγιόκο), Βίλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα