Μοιρασιά στο «Ροσαλέδα» (VIDEO)

18:56 1/3/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΕΤΑΦΕ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 0-0
Γήπεδο: Κολοσιέουμ Αλφόνσο Πέρες

Στο 0-0 κόλλησαν Χεταφε και Εσπανιόλ σε ένα κακό ματς με ελάχιστες φάσεις.

Η Χετάφε πίεσε στο πρώτο μέρος κι έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες με τους
Μαρικά και Λεόν αλλά στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ακόμη χειρότερος και δεν υπήρξαν αξιόλογες στιγμές.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά (59' Κοδίνα), Λάγο, Ράφα, Αλέξις, Βαλέρα, Ροντρίγκες, Μπόρχα (72' Κολουνγκά), Λαφίτα,

Κάστρο (64' Σαμίρ), Λεόν, Μαρικά.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Λόπεθ, Σίντνεϊ, Κολότο, Φουέντες, Λόπεθ, Σάντσεθ, Τόριε (68' Πίτσι), Σιμάο, Κόρδοβα (56' Φερνάντεθ), Γκαρθία.

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 2-0
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Ακόμη και Ευρώπη βλέπει η Λεβάντε που επικράτησε της Οσασούνα με 2-0.

Στο 3ο λεπτό το σουτ του Σεχούδο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 5' ο Ντιόπ με όμορφο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 για τη Λεβάντε. Στο 10ο λεπτό το πλασέ του Όιερ από κοντά, πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 37' ο Φερνάντεθ είπε όχι σε σουτ του Ντιόπ. Τελικά στο 42ο λεπτό μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Ρούμπεν Γκαρθία κατέβασε όμορφα και με γυριστό έκανε το 2-0.

Στο 57ο λεπτό το σουτ του Ίβανσιτζ έφυγε μόλις άουτ και στο 60' αποβλήθηκε ο Βίκτος Κασαδέσους της Λεβάντε. Δύο λεπτά αργότερα ο Νάβας αναγκάστηκε σε δύσκολη επέμβαση μετά από κεφαλιά του Ριέρα, ενώ στο 76' η κεφαλιά του ίδιου παίκτη πέρασε λίγο άουτ.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Καράμπελας, Χουανφράν, Ναβάρο, Βύντρα, Ντιόπ, Σιμάο, Κασαδέσους, Γκαρθία (81' Σισοκό), Ίβανσιτζ (75' Λόπεθ), Μπαράλ (90+2 Μπαμπά).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Όιερ, Νταμιά (65' Ακούνια), Αρίμπας, Λοτιες, Σίλβα, Λόλο (46' Λομπάτο), Σεχούδο, Τόρες (80' Νίνο), Αρμεντέρος, Ριέρα.

ΜΑΑΓΑ-ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 1-1
Γήπεδο: Ροσαλέδα

Χαμένες βγήκαν Μάλαγα και Βαγιαδολίδ που κόλλησαν στο 1-1.

Μόλις στο 2ο λεπτό, το σουτ του Ιακοβένκο, πέρασε λίγο άουτ, όπως και η κεφαλιά του Σάντα Κρους στο 3'. Στο 6ο λεπτό ο Μίτροβιτς έβαλε την κόντρα στο σουτ του Αμραμπάτ, ενώ στο 10' ο Μαρίνιο είπε όχι σε προσπάθεια του Ντούντα. Στο 11' ήταν η σειρά του Καμπαγιέρο να αποκρούσει κεφαλιά του Γκέρα και στο επόμενο λεπτό ο Μαρίνιο έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Ιακοβένκο. Το ματς είχε ρυθμό και φάσεις και στο 13ο λεπτό η Μάλαγα άνοιξε το σκορ. ο Ντούντα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σάντα Κρους έπιασε την κεφαλιά κι έκανε το 1-0. Στο 20ο λεπτό ακόμη μια κεφαλιά του Γκέρα, δεν βρήκε το στόχο, ενώ στο 24' ο Αμραμπάτ βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, αλλά καθυστέρησε και κόπηκε απ' τον Μίτροβιτς. Στο 27' το σουτ του Ρόσι πέρασε λίγο άουτ και στο 30' η Βαγιαδολίδ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Ρουκάβινα έβγαλε από δεξιά τη σέντρα, ο Μανούτσο έχασε το κοντρόλ αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Λάρσον που με σουτ από τα πέναλτι έγραψε το 1-1. Στο 35ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Ιακοβένκο πέρασε ψηλά άουτ, ενώ στο 41' ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Στο 47ο λεπτό, το σουτ του Τισόνε σταμάτησε στο δοκάρι της Βαγιαδολίδ, ενώ στο 53' το πλασέ του Αντούνες πέρασε λίγο άουτ. Στο 58ο λεπτό ο Μαρίνιο προσπάθησε να κάνει ντρίμπλα στον Ντόυντα που παραλίγο να του πάρει την μπάλα, ενώ στο 65' και στο 69' οι Πέρες και Σάντα Κρους έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Στο 73ο λεπτό η κεφαλιά του Σάντα Κρους έξυσε το δοκάρι της Βαγιαδολίδ και στο 81' ο Μαρίνιο είπε όχι σε σουτ του Ντούντα. Στο 80ο λεπτό η Βαγιαδολίδ είχε δοκάρι με τον Όσκαρ.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Ανχελέρι, Αντούνες, Σάντσεθ, Γκάμες (82' Φλάβιο), Καμάτσο, Τισόνε (60' Πέρες), Ντούντα, Ιακοβένκο (60' Σάμουελ), Αμραμπάτ, Σάντα Κρους.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο, Ρουκάβινα, Ρουέδα, Μίτροβιτς, Πένια, Ρόσι, Ρούμπιο (82' Βαλιέντε), Λάρσον (61' Όσκαρ), Ράμα, Γκέρα, Μανούτσο (75' Ομάρ)

Keywords
Τυχαία Θέματα