Μόλις δέκα ομάδες εξασφάλισαν άδεια στη Football League

21:07 25/9/2013 - Πηγή: AEK365

Μόλις δέκα (!) από τις 28 ομάδες που θα λάβουν μέρος στη φετινή Football League κατάφεραν να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού!

Μάλιστα, το γεγονός ότι η ΕΕΑ δεν δέχεται παράταση και επανεξέταση των φακέλων μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, προβληματίζει τη διοργανώτρια αρχή, αφού η πρώτη σέντρα είναι προγραμματισμένο να γίνει την Παρασκευή (27/9)!

Οι ομάδες που πήραν πιστοποιητικό είναι οι: Επισκοπή, Ηρακλής Ψαχνών, Αιγινιακός, Καλλιθέα, Τύρναβος, Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων 1926, Φωκικός και Εθνικός Γαζώρου.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας Σπύρος Καλογιάννης πήγε στα γραφεία της ΕΑΑ ζητώντας να υπάρξει κάποια λύση αναφορικά με τον χρόνο και εκεί ενημερώθηκε για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στους φακέλους των ομάδων, αφού έχουν τεράστια κενά.

Τα κυριότερα προβλήματα εστιάζονται στις ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες κι αν δεν διευθετηθούν μέχρι την Πέμπτη (26/9) θα υπάρξει συνεδρίαση της ΕΑΑ για να συνταχθεί έκθεση, που θα διαβιβαστεί στην ΕΠΟ για να υπάρξουν οι ανάλογες ποινές.

Keywords
Τυχαία Θέματα