«Μόνη λύση ο Ντέμης»

20:46 12/4/2012 - Πηγή: AEK365

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως με τις παρούσες συνθήκες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κοιτάξει την επόμενη μέρα, καθώς αυτή τη στιγμή παραμένει αβέβαιο ακόμα και το... παρόν της. Οι δύο βασικοί μέτοχοί της, Νοτιάς και Supporters, είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν, αντίστοιχα και στην διοίκηση ήδη σκέφτονται πως θα ξημερώσει το αύριο για την ομάδα. Συγκεκριμένο πλάνο δεν υπάρχει. Παρότι τονίζεται πως στην Γ.Σ. της 25ης Απριλίου θα παραιτηθούν -αν όχι όλοι, οι

περισσότεροι- από το Δ.Σ. οπότε την ευθύνη για τη νέα χρονιά θα την έχει η επόμενη διοίκηση, δεν παύει να μην αγωνιούν και οι ίδιοι, που γνωρίζουν τις δυσκολίες των πραγμάτων, για το τι θα συμβεί τη νέα περίοδο και πως θα δημιουργηθεί η νέα ομάδα, εφόσον δεν ενδιαφερθεί κάποιος επιχειρηματίας που θα επενδύσει.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε κάθε σκέψη που γίνεται ή σε κάθε τοποθέτησή τους, σε συζητήσεις που γίνονται, ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι το βασικό πρόσωπο. «Αν δεν μπει ο Ντέμης δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είναι ο μόνος που δείχνει ενδιαφέρον και την συγκεκριμένη στιγμή είναι η μοναδική λύση». Ακόμα και τα φερόμενα επενδυτικά funds που κατά καιρούς έκαναν την... εμφάνισή τους και αυτά έχουν κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με όσους συζητούσαν (π.χ. Κασκακίδης).

Τα παραπάνω λόγια βγαίνουν από το στόμα κάθε μέλους του Δ.Σ. όταν ρωτάτε για το... αύριο της ΑΕΚ. Μάλιστα, επειδή κάποιοι εξ αυτών έχουν ακόμα επικοινωνία μαζί του ή μπορούν να γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις γύρω από τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης, τονίζουν πως είναι πολύ «ζεστός» και πλέον ετοιμάζει τις τελευταίες του κινήσεις. Για αυτό και σε πολλές περιπτώσεις, κάποιοι εξ αυτών, δείχνουν να αγωνιούν ολοένα και λιγότερο καθώς γνωρίζουν πως η ΑΕΚ θα πάει σε σίγουρα χέρια και όχι σε διάφορους ενδιαφερόμενους αγνώστου προελεύσεως.

Keywords
Τυχαία Θέματα