Μόνη πρώτη η Βέροια

19:22 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σημαντική νίκη απέσπασε η Βέροια στη Μυτιλήνη κόντρα στη Καλλονή. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη κέρδισε με σκορ 1-0 και σε συνδυασμό με την ήττα του Πλατανιά από τον Βύζαντα Μεγάρων, πλέον είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League. Σημαντική νίκη κατάφερε να αποσπάσει και η Λάρισα

από την Αναγέννηση Γιαννιτσών εκτός έδρας με σκορ 3-0.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΒΕΡΟΙΑ 0-1

Το ματς

Αρκετά φτωχό από θέαμα και τέρματα ήταν το ματς της Μυτιλήνης με την Βέροια να προσπαθεί να σημειώσει κάποιο τέρμα. Η «βασίλισσα του Βορρά» ήθελε τη νίκη με σκοπό να παραμείνει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τελικά η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ευτύχισε να σημειώσει το ποθητό τέρμα στο 73' με τον Κάντι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΑΛΛΟΝΗ(Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Καρακώστας, Τραορέ, Πάεζ (56' Μήτσης), Χατζόπουλος, Μανούσος, Μανουσάκης, Λεοζίνιο (53' Ταραχούλσκι), Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Βλαστέλλης (69' Ντος Σάντος).

ΒΕΡΟΙΑ(Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Καλογέρης, Καλτσάς (73' Τάντιτς), Λανγκλέ, Ολαϊτάν (81' Μπαργκάν), Κάντι (90+1' Τζημογιάννης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1

Το ματς

Πιο δύσκολα απ' ότι περίμενε νίκησε τον Αγροτικό Αστέρα η Παναχαϊκή. Οι πατρινοί είχαν από πολύ νωρίς (7') την ευκαιρία να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ αλλά ο Φουρτάδο δεν κατάφερε να ευστοχήσει από τα έντεκα βήματα. Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη είχε την υπεροχή καθ' όλη την διάρκεια του ματς και στο 60' ο Φουρτάδο κατάφερε αυτή την φορά να σκοράρει από την άσπρη βούλα. Ο Αγροτικός Αστέρας «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο στο 78' και ισοφάρισε με τον Καρακατσάνη να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι. Η Παναχαϊκή κατάφερε να πάρει την αγχωτική νίκη λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης με τον Ουρτάδο να σκοράρει στο 93ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Κοιλιάρας (78' Χλωρός), Τσεμπερίδης, Μενδρινός, Ουρτάδο, Φουρτάδο, Ντίνας (68' Ουατάρα), Ατματζίδης (52' Κυβελίδης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ(Γιώργος Κούτσης): Λαμπάκης, Βοσκόπουλος, Ασπρίδης, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλίδης, Καπνίδης (65' Οκομούσης), Πάμποε (69' Προβατίδης), Καρακατσάνης, Σαμουηλίδης, Βλαχόπουλος (30' Πετρίσεβιτς)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0

Το ματς

Απογοητευτικό ήταν το θέαμα στην Επανομή με την τοπική ομάδα και τον Εθνικό Αστέρα να μην προσφέρουν καλό θέαμα. Οι δύο ομάδες έμειναν στην λευκή ισοπαλία, κάτι που αφήνει ευχαριστημένες και τους δύο συλλόγους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Ασλανίδης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Κουρδάκης, Κάτσε, Καραμανλής, Ναλμπάντης (72' Γεωργιάδης), Γκέσιος, Δεινόπαπας (59' Γεωργίου), Τράκις.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γκίτκος, Χωριανόπουλος, Σκαρτσίλας, Λαμπρόπουλος, Παντίδος,

Keywords
Τυχαία Θέματα