Μόνο η Μάρτα άξιζε

21:20 30/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 32η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι. Δελφάκης

Μεταξύ συγγενών και ούτε καν φίλων ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 στο Καραϊσκάκη του Άρη μετά από ένα κακό παιχνίδι. Καλύτερος ο Άρης στο πρώτο μέρος με τον Γιώργο Φοιρό να είναι ουσιαστικό

ο προπονητής του παρότι δηλώθηκε ο Κάκογλου. Στο 21' ο Μανίας δεν μπόρεσε με σουτ να νικήσει τον Ρομπέρτο ενώ έξι λεπτά μετά ο Ολυμπιακός απείλησε με σουτ του Χολέμπας. Ο Άρης στο 30' είχε δοκάρι μετά από προβολή του Μανιά ενώ στο επόμενο λεπτό ο Βαγγέλη με σουτ ανάγκασε τον Ρομπέρτο να κάνει καλή επέμβαση και να διώξει. Απογοητευτικό το δεύτερο μέρος με την πρώτη φάση να σημειώνεται στο 76' όταν ο Εντιγκά έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει εκτός. Οκτώ λεπτά μετά ο Βαλντές με προβολή κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Άρης στο 86' έμεινε με δέκα όταν ο Ηρακλής είδε απευθείας κόκκινη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέβας, Σάμαρης (46'Μανιάτης), Εντινγκά, Πέρες, Βέργος (46'Κάμπελ), Ντομίνγκες (61'Σέποβιτς), Βαλντές.

ΆΡΗΣ (Φ. Κάκογλου): Διούδης, Γιαννίτσης, Καραγκούνης (87'Νταμαρλής), Σούνας (75'Καμινιώτης), Τριανταφυλλάκος, Μπακασέτας (79'Ψυχογιός), Βαγγέλη, Μανιάς, Βλάχος, Ηρακλής, Μπουγαϊδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα