«Μόνο η νίκη στο μυαλό μας»

19:50 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

Το Πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών επιτέλους ξεκινάει και η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση με νίκη. Η Ένωση αντιμετωπίζει στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας το Ανατόλια και όπως τόνισε και στο aek365.grο Απόστολος Οικονόμου, η ομάδα πάει μόνο για τη νίκη.

«Είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδι της πρεμιέρας. Το Ανατόλια είναι μια καλή ομάδα, δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο και θα παλέψουμε με σοβαρότητα για τη νίκη. Την περασμένη σεζόν στην δεύτερη

φάση γνωρίσαμε την ήττα από αυτή την ομάδα και μας στοίχησε στην συνέχεια. Πλέον έχουμε πάρει το μάθημα μας. Σίγουρα κάθε αρχή είναι και δύσκολη, όμως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τη νίκη. Σαν ΑΕΚ επιθυμούμε πέρα από τη νίκη θέλουμε να παρουσιάσουμε και ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ώστε να βγουν τα αποτελέσματα αυτής της δίμηνης προετοιμασίας».

Όσο για τον κόσμο ο τεχνικός της ΑΕΚ, σχολίασε: «Θέλουμε να έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος. Γνωρίζουν ότι αυτοί είναι που μας δίνουν μεγάλη δύναμη και θέλουμε να τους δώσουμε χαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα