«Μόνο μικρές πιθανότητες να μεταδοθεί το ματς με ΑΕΚ»

20:44 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

Για το θέμα που έχει προκύψει με την μετάδοση ή μη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Μανδραϊκό μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας της Μάνδρας, σε δηλώσεις του στο Sportdog. Ο Σπύρος Κανάκης εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια για την στάση των συνδρομητικών καναλιών, τα οποία δεν αποδέχονται να καλύψουν τις απαιτήσεις του. «Μας θεωρούν τα κανάλια β' κατηγορίας πολίτες και δεν θέλουν να μεταδώσουν τηλεοπτικά το παιχνίδι με την ΑΕΚ

που θα γίνει στη Φυλή», τόνισε, ενώ σχετικά με το αν υπάρχει ελπίδα να μεταδοθεί τελικά το παιχνίδι, είπε: «Μόνο μικρές πιθανότητες υπάρχουν. Θα δούμε αύριο-μεθαύριο».
Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι το ζήτημα που έχει προκύψει δεν έχει να κάνει με... κατηγορίες πολιτών, αλλά με τους νόμους της αγοράς. Και τόσο ο ΟΤΕ όσο και η Nova έκριναν τις απαιτήσεις του Μανδραϊκού ως υπερβολικές. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα για τον ΟΤΕ θα πρέπει να θεωρείται ήδη λήξαν, καθώς η προσφορά του ήταν πάρα πολύ μακριά από τα «θέλω» της ομάδας της Μάνδρας. Όσον αφορά τη Nova, που έδειξε και το πιο ζεστό ενδιαφέρον, η αλήθεια είναι ότι φαίνεται να υπάρχει μια δυσαρέσκεια από την πλευρά της για το γεγονός ότι ο Μανδραϊκός δεν έδειξε διάθεση να ρίξει νερό στο κρασί του. Και τη δεδομένη στιγμή έχει αποφασίσει να μην κάνει άλλη κίνηση. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα είναι μια προσέγγιση από την πλευρά της ομάδας της Μάνδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα