Μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός

17:18 7/3/2013 - Πηγή: AEK365

Πράξη 10η στο Top 16 της Ευρωλίγκας για τους Πειραιώτες. Υποδέχονται στο ΣΕΦ τους πανίσχυρους Καταλανούς (07/03, 21.45, ΕΤ1), που μετρούν φέτος 17 νίκες και μόλις δύο ήττες στους αγώνες τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου. Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν ρεκόρ 6-3 στο Top 16, προέρχονται όμως από πέντε διαδοχικές επιτυχίες. Με νίκη θα διατηρηθούν στο κόλπο της κατάκτησης της δεύτερης

θέσης του ομίλου τους και αυτή θα επιδιώξουν, έχοντας στο πλευρό τους και τη στήριξη των φιλάθλων τους.
Η Μπαρτσελόνα είναι σύνολο με πληρότητα και ισορροπία τόσο στην περιφέρεια όσο και στη γραμμή των ψηλών, ενώ κόντρα στον Ολυμπιακό θα αγωνιστεί και ο Χουάν Κάρλος Ναβάροπου δεν ήταν στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ στο πρόσφατο ματς του ισπανικού πρωταθλήματος με την Κάχα Λαμποράλ, αφού ταλαιπωρείται από πελματιαία απονεύρωση. Μαζί με τους Μαρσελίνιο Χουέρτας, Βίκτορ Σάδα και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποτελούν την τετράδα που κάνει τη διαφορά στην περιφερειακή γραμμή της Μπαρτσελόνα. Στον Πειραιάγνωρίζουν καλά τον τρόπο παιχνιδιού της και ξέρουν πως θα πρέπει να περιορίσουν το πεδίο δράσης της συγκεκριμένης τετράδας.
Όσον αφορά στη φροντ λάιν, εκεί δεσπόζουν οι Σι Τζέι Ουάλας, Άντε Τόμιτς, Νέιτ Τζαβάι καιΕράιζεμ Λόρμπεκ, που μπορούν να κάνουν τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο 47χρονος τεχνικός έχει ήδη ζητήσει από τους παίκτες του να πάρουν τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά και των ριμπάουντ, και παράλληλα να έχουν απόλυτη συγκέντρωση και προσήλωση στο παιχνίδι τους, αφού οι Καταλανοί είναι ομάδα ικανή για τη ζημιά ανά πάσα ώρα και στιγμή και ειδικά εάν της δώσεις την ευκαιρία να βρει ρυθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα