Μόνο ο Γροντής... φυσιολογική πορεία

11:22 12/1/2013 - Πηγή: AEK365

Έχουμε δει πολλά φέτος από την ΑΕΚ... Δυστυχώς τα περισσότερα είναι από δυσάρεστα έως ανεξήγητα. Γεγονότα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και για τις αποφάσεις του Έβαλντ Λίνεν (αλλά και του Βλάχου παλαιότερα). Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στα αποδυτήρια είναι οι κατά καιρούς αποφάσεις του Λίνεν σχετικά με κάποιους παίκτες. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο Γερμανός αποφασίζει από τη μία να χρίσει βασικούς κάποιους παίκτες και από την άλλη... αυτόματα να τους

βλέπουμε στην εξέδρα ή στην ομάδα Νέων. Αυτή την εβδομάδα ο βασικός με τον Αστέρα Τρίπολης, Παπαδημητρίου είναι εκτός αποστολής και στην ομάδα Νέων... Το ίδιο και με τον Γιάγκο. Βασικός με τον Αστέρα, εκτός αποστολής τώρα με την Ξάνθη.
Το ίδιο έχει συμβεί πολλάκις και με τον Παυλή. Τη μία αγωνιστική βασικός, την άλλη στην εξέδρα. Άλλο παρόμοιο παράδειγμα ο Τσούπρος: Βασικός με την Καβάλα, πήρε και συμμετοχή ως αλλαγή στο πρωτάθλημα, αλλά τώρα δείχνει να μην... υπολογίζεται. Υπάρχει και η άλλη πλευρά βέβαια... Ο Ρίκκα ήταν συνεχώς εκτός 18άδας και εκτός πλάνων του Λίνεν, μετά τα Χριστούγεννα βρήκε θέση όχι μόνο στην αποστολή, αλλά και στη βασική ενδεκάδα πλέον... Την ίδια διαδρομή με τον Ρίκκα ίσως σύντομα ακολουθήσει και ο Μπουγαϊδης.
Ίσως η μοναδική περίπτωση που έχει λογική εξέλιξη είναι αυτή του Δημήτρη Γροντή. Ο 19άχρονος μέσος στις αρχές του Λίνεν στον πάγκο της ΑΕΚ έπαιρνε συμμετοχές με την ομάδα Νέων. Με τον καιρό βρήκε ξανά θέση στην αποστολή, έπειτα ως βασικός και σήμερα θα καθίσει στον πάγκο. Μία πορεία... λογική. Όχι από τη μία... ενδεκάδα και από την άλλη εξέδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα