Μόνο ξύλο δεν παίζουν στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο

15:04 29/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) έκανε λόγο για ''τις πιο σκοτεινές μέρες που πέρασε η χώρα τη στιγμή που ένα νομοσχέδιο 800 σελίδων μοιράστηκε στη βουλή τις πρώτες πρωινές ώρες''.

Η απάντηση ήρθε από τον Πάρι Κουκουλόπουλο (ΠΑΣΟΚ): Αύριο είναι μια ιστορική συνεδρίαση για τη χώρα καθώς η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια.

Ενστάσεις είχε όμως και ο εισηγητής

του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος ζήτησε να αφαιρεθεί απο το νομοσχέδιο ό,τι δεν είναι μνημονική υποχρέωση της χώρας.

Όμως ο Γιάννης Στουρνάρας τόνισε πως η διαδικασία αυτή είναι παραίτηση για εκταμίευση της χρηματοδότησης της 17ης Απριλίου.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από το ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για αυταρχισμό και για μαύρη σελίδα στο κοινοβούλιο αν περάσει αυτή η διαδικασία, ο Νότης Μαριάς (ΑΝΕΛ) είπε πως το μνημόνιο βλάπτει σοβαρά τη δημοκρατία, και ο Θανάσης Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ) χαρακτήρισε την διαδικασία απαράδεκτη.

Από τη ΔΗΜΑΡ η Ασημίνα Ξυροτύρη δήλωσε"μας φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση. Ο βουλευτής όταν δεν είναι σε θέση να μπορεί να μελετήσει και να διαβουλευτεί δεν μπορεί να διαφυλάξει τον ελληνα πολιτη".

Πηγή: Newsit

Keywords
Τυχαία Θέματα