Μονόδρομος η νίκη για Ολυμπιακό

17:29 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο «Palaestra» δοκιμάζονται σήμερα (14/03, 21.45, ΕΤ1) οι Πειραιώτες. Το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα, έχοντας ρεκόρ 6-4 στο ΣΤ' Όμιλο, θέλει πάση θυσία το ροζ φύλλο τόσο για να έρθει ακόμα πιο κοντά στην πρόκρισή του στα πλέι οφ όσο και για να αποκτήσει πλεονέκτημα όσον αφορά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Αυτή τη στιγμή και μετά το πέρας των πρώτων δέκα αγωνιστικών στο Top 16 η Σιένα είναι δεύτερη στη βαθμολογία με ρεκόρ 7-3 και με νίκη και ταυτόχρονα διαφορά άνω των τριών πόντων

ο Ολυμπιακός θα την ξεπεράσει και θα πάρει το πάνω χέρι.
Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να διασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στους «8» και σε περίπτωση που καταφέρει να περάσει νικηφόρα από την Τοσκάνη θα βρεθεί μία... ανάσα από την επίτευξη του εν λόγω στόχου. Η αποστολή των Πειραιωτών, πάντωςμ κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί, απέναντι σε ένα ιδιαίτερα ισχυρό σύνολο όπως η πρωταθλήτρια Ιταλίας η οποία έχει και το πλεονέκτημα της νίκης από τον πρώτο αγώνα, στο ΣΕΦ.
Η αποστολή των Πειραιωτών βρίσκεται από χθες (13/03) στη γείτονα χώρα, έκανε μάλιστα και προπόνηση στο κλειστό που θα διεξαχθεί ο αγώνας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γιώργου Πρίντεζη, μοιραία λοιπόν ο Πέρο Άντιτς θα κληθεί να σηκώσει μεγάλο βάρος στις πλάτες του, ενώ πολλή δουλειά περιμένει και τους υπόλοιπους ψηλούς του Ολυμπιακού απέναντι στη φροντ λάιν της Σιένα. Στην περιφέρεια ο βασικός στόχος της ελληνικής ομάδας όσον αφορά στον αμυντικό τομέα θα είναι ο περιορισμός του Μπόμπι Μπράουν που στην καλή του βραδιά μπορεί να διαλύσει την οποιαδήποτε άμυνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα