Μόνοι μας είμαστε και μόνοι μας θα πολεμήσουμε!

19:01 17/4/2013 - Πηγή: AEK365

Αδέλφια Ενωσίτες , στην πιο δύσκολη στιγμή της 89χρονης ιστορίας μας ,αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά , ότι μόνοι μας είμαστε και μόνοι μας θα πολεμήσουμε .
Θα πρέπει να καταλάβει όλος ο κόσμος ότι όποιος στηρίζει την τραγικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου με μόνιμο θύμα την αγαπημένη μας ΑΕΚ θα μας βρει απέναντί του.
Το ανίκανο Κράτος που δεν μπορεί να εφαρμόσει μια τελεσίδικη δικαστική απόφαση εναντίον ενός καταχραστή , η Σούπερ Λίγκα που κατέληξε συνεταιρισμός του ενός, η ΚΕΔ

που φρόντισε να μας κλαπούν πάνω από 12 βαθμοί από καταδικαστικές διαιτησίες προκειμένου να εξυπηρετηθούν ομάδες «γιουσουφάκια».Η εταιρία που συνεισφέρει στη διοργάνωση αυτού του ελεεινού πρωταθλήματος,κάνοντας γαργάρα τα αίσχη για να εισπράττει κάθε μήνα τα 60€ από την τσέπη του κάθε Ενωσίτη και που τώρα θα πρέπει να μάθει να πορεύεται χωρίς αυτά μιας και οι συνδρομές μας θα αποτελέσουν για τη NOVA μια γλυκιά ανάμνηση.
Όλοι αυτοί πρέπει να καταλάβουν ότι τα παιχνίδια στις πλάτες της ΑΕΚ τέλειωσαν.
Είμαστε πλέον όλοι απέναντί τους.
Καλούμε τον κύριο Ιωαννίδη (να μην ξεχνά ότι η Θεσσαλονίκη έχει ΚΑΙ Ενωσίτες ψηφοφόρους, χιλιάδες μάλιστα) να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση για να μάθει όλος ο κόσμος με ποιους μίλησε ο Τριτσώνης πριν πάρει την απόφαση διακοπής του αγώνα.
Απαιτούμε ίδια αντιμετώπιση και όχι καταδικαστικές αποφάσεις κατ' εντολή.
Ή θα τελειώνουν όλα τα παιχνίδια όπως-όπως είτε κανένα..
Δεν μπορεί στη Βέροια να έχουμε 4 διακοπές και να τελειώνει το παιχνίδι κανονικά κάνοντας όλοι τα στραβά μάτια και σε εμάς να πέφτει ο πέλεκυς της τιμωρίας.
ΙΣΟΝΟΜΙΑ απαιτούμε και να παίξουμε την παραμονή μας στον αγωνιστικό χώρο.
Κύριοι Σαρρή , Καραμελίδη, Τριτσώνη και κύριοι της Κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων εδώ είμαστε και θα τιμωρήσουμε πολύ σκληρά όσους παίζουν με την ίδια μας την ΖΩΗ.
Και θα το κάνουμε εάν χρειαστεί ,να είστε σίγουροι.
Είμαστε πολλοί ,αμέτρητοι που πάνω από κόμματα και αλλά , βάζουμε την ΑΕΚ, την ΙΔΕΑ μας.
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ λοιπόν. Ο κόσμος μας είναι ενωμένος όσο ποτέ άλλοτε και είναι στο πλευρό της ομάδας και του προπονητή της.
Υ.Γ. Όσο για σας που αφήσατε την ΑΕΚ να πέσει στα βράχια βάζοντας ο καθένας από έναν μπροστινό θα λογαριαστούμε όταν θα 'ρθει η ώρα.
Υ.Γ2. Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν θα κάνει κακό ποτέ σε παίχτη που φόρεσε το δικέφαλο στο στήθος .

Σ.Φ. ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Σ.Φ. ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Σ.Φ. ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ
Σ.Φ. ΑΕΚ ΠΑΤΡΑΣ "ΑΧΑΙΟΙ"
Σ.Φ. ΑΕΚ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ "DEFENDERS"
ORIGINAL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σ.Φ. ΑΕΚ ΚΙΛΚΙΣ
ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Σ.Φ. ΑΕΚ ΜΑΝΔΑΛΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα