Μόνος στον πάτο για μια ακόμα αγωνιστική

21:33 19/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 16η αγωνιστική

ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Κλεάνθης Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ.Μάνταλος

Στο πρώτο ματς της επιστροφής Σκόρδα ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα αποτέλεσμα που τον κράτησε μόνο τελευταίο στη βαθμολογία.

Ο Αστέρας κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά χωρίς όμως να

μπορεί να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Στο 19' είχε ένα σουτ με τον Καράσκο. Ο Άρης είχε τη δική του φάση με ένα σουτ του Μανιά στο 25'. Δώδεκα λεπτά μετά ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ο Ουσέρο εκτέλεσε κόρνερ, ο Εντό πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σέτι με δεύτερη έκανε το 0-1. Ο Μουναδό στο 38' σούταρε χωρίς να βρει στόχο όπως και ο Ντε Μπλάσις στο 44'.

Στην επανάληψη ο Αστέρας παρουσίασε άλλη εικόνα και έκανε πολλά λάθη. Ένα από αυτά στο 57' οδήγησαν σε πέναλτι. Ο Κοντοές ανέτρεψε τον Αγκάνθο και ο διαιτητής σφύριξε. Ο Ισπανός ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι και έστειλε την μπάλα άουτ. Οκτώ λεπτά μετά όμως ο Τάτος εκτέλεσε κόρνερ, η άμυνα του Αστέρα αδράνησε και ο Αγκάνθο με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 78' ο Ουσέρο είχε ένα σουτ που δεν βρήκε στόχο ενώ στις καθυστερήσεις βγήκε ο Μανιάς βγήκε τετ α τετ με τον Ερνάντες αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει.

ΑΡΗΣ (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Καραγκούνης, Τσουμάνης, Έλσνερ, Κύργιας, Σουνάς (67'Ηρακλής), Νταμαρλής (88'Κοτσαρίδης), Τάτος, Σταυρόπουλος (72'Τσουκάνης), Αγκάνθο, Μανιάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντες, Λούι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Σέτι, Εντό, Μουνάφο, Ουσέρο, Καράσκο (64'Ουρτάδο), Ντε Μπλάσις (85'Χουάνμα), Μπαράλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα