Μώραλης: Εκφράσαμε ένα προβληματσμό

09:31 15/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η ανεπίσημη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άνιση, όπως υποστηρίζει, διαχείριση των διεθνών της ομάδας σε σχέση με αυτούς του Παναθηναϊκού προκάλεσε την ενόχληση του Φερνάντο Σάντος με τον Γιάννη Μώραλη να προσπαθεί να εξηγήσει πως απλά η πειραϊκή ομάδα εξέφρασε έναν προβληματισμό υπογραμμίζοντας πως όλοι θέλουν το καλό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Σε δηλώσεις του στον NOVASPORTS

FM 94.6, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε: "Πολλές φορές επιχειρούμε, ένα θέμα συγκεκριμένου μεγέθους να το αναγάγουμε σε μείζον. Να εκθέτουμε μια συζήτηση και να λέμε ότι ο Ολυμπιακός δεν υποστηρίζει, δεν θέλει το καλό της Εθνικής ομάδας ή να λέμε ότι ψάχνει υπεκφυγές ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι πάρα πολύ απλό και πρέπει να κλείσει. Στον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα είχαμε έναν πολύ μεγάλο ποδοσφαιρικό προβληματισμό: ότι οι παίκτες μας έχουν να προπονηθούν πριν από το παιχνίδι με τον Άρη. Θα έρθουν Τετάρτη πίσω και θα έχουν μόλις δυο προπονήσεις σε δεκαπέντε μέρες με την ομάδα. Αυτό είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, ένα ποδοσφαιρικό πρόβλημα στο οποίο υπάρχουν και οι διεθνείς της Εθνικής μας ομάδας, οι οποίοι έπαιξαν στο φιλικό παιχνίδι με την Ρωσία. Υπάρχει άλλος ένας αγώνας ο οποίος είναι τις προσεχείς ημέρες. Όταν χθες μάθαμε ότι μπορεί να μην αγωνιστούν στο φιλικό με την Εθνική αναρωτηθήκαμε εάν ήταν σκόπιμο να ταξιδέψουν ή να μην ταξιδέψουν. Αυτό είναι όλο. Όλες οι ομάδες θέλουν το καλό της Εθνικής. Οι περαιτέρω συζητήσεις είναι περιττές. Εκφράσαμε ένα προβληματισμό σε σχέση με αυτά που σας είπα. Ούτε εγώ μπορώ να πω ότι ο Παναθηναϊκός που ζήτησε και πέτυχε την εξαίρεση του Καπίνο από το Πανευρωπαϊκό των Νέων πριν από είκοσι μέρες, ότι δεν πήγε επειδή ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει κακό στην Εθνική ομάδα ή οποιεσδήποτε άλλες σαχλαμάρες που ακούγονται. Αυτό είναι και νομίζω ότι πρέπει να κλείσει αυτό το θέμα".

Στην συνέχεια ο Μώραλης μίλησε:
Για την διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι: "Ναι, όπως αναμενόταν το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο. Είναι αυτό που λέμε κάθε φορά ότι και δυο και τρία γήπεδα να είχαμε θα γέμιζαν. Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Η τελευταία πληροφόρηση που είχα είναι ότι υπάρχουν ακόμα εισιτήρια στα επίσημα του γηπέδου, των 185 ευρώ, και υπάρχουν κάποια, λίγα πάλι, των 115 ευρώ".
Για τα μέτρα ασφαλείας: "Ο στόχος του Ολυμπιακού και για αυτό το παιχνίδι είναι να γίνει ένας καλός αγώνας, ένας δυνατός αγώνας, έτσι όπως πρέπει να είναι οι αγώνες Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού ή Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, αλλά μέσα σε κόσμια πλαίσια. Να δουν οι φίλαθλοι, και αυτοί που θα έρθουν στο γήπεδο, αλλά και αυτοί που θα το δουν από την τηλεόραση, έναν αγώνα χωρίς παρατράγουδα ή όποιες άλλες ενέργειες που μπορεί να βλάψουν και τον Ολυμπιακό και γενικότερα το ποδόσφαιρο μας. Τώρα, όσον αφορά τα μέτρα τάξεως, τα λαμβάνει η αστυνομία. Η αστυνομία είναι έμπειρη και θα πρέπει να είναι έμπειρη για τέτοιους αγώνες. Ξέρει τι μέτρα θα λάβει. Βέβαια, εμείς κοιτάμε το μερίδιο που μας αναλογεί για να μπορέσουμε να

Keywords
Τυχαία Θέματα