Μώραλης: Να πάρει μια απόφαση η ΕΠΟ

12:47 4/12/2013 - Πηγή: AEK365

Το πρωτάθλημα της Super League έφτασε στην 13η αγωνιστική και ο Γιάννης Μώραλης κάλεσε την ΕΠΟ να πάρει άμεσα μια απόφαση στο θέμα του υποβιβασμού στην Football League ή ανόδου στην Super League.
Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 ο πρόεδρος

της Super League, Γιάννης Μώραλης, τόνισε: "Η άποψη παραμένει η ίδια ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να πάρει μια απόφαση. Δεν με νοιάζει ποια θα είναι η απόφαση. Μας νοιάζει να ληφθεί μια απόφαση όμως για να μην προσθέτουμε και άλλα στοιχεία σε όσους μιλούν για αναξιοπιστία. Η ζημιά που υπάρχει στο ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερη από το να ληφθεί μια απόφαση.
Οι δυο προκηρύξεις είναι νόμιμες και θεμιτές. Είναι το θέμα το πώς βλέπουν το ποδόσφαιρο οι δυο λίγκες στην δύσκολη οικονομική περίοδο που βρίσκεται η χώρα. Θέλω να πιστεύω πως και οι δυο λίγκες δεν θα προσφύγουμε όποια και αν είναι η απόφαση. Με απειλές και ύβρεις δεν λύνονται τα προβλήματα.
Πρέπει να παρθεί μια απόφαση για να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας που την έχουμε χάσει. Έχουμε φτάσει στην 13η αγωνιστική, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Όποια και αν είναι η απόφαση".

Keywords
Τυχαία Θέματα