Μοράτι: Δεν θα πάρουμε αντικαταστάτη του Μιλίτο

15:11 15/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντιέγκο Μιλίτο "πάγωσε" όλους στην Ίντερ με τον Αργεντινό επιθετικό να τίθεται νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν και τον Μάσιμο Μοράτι να υποστηρίζει πως δεν θα αποκτηθεί παίκτης στην θέση του.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ίντερ τόνισε: "Δεν μας αρέσει να σκεφτόμαστε για αυτά τα πράγματα 12 ώρες μετά από έναν τραυματισμό όπως αυτός, αλλά μπορώ να πω κατηγορηματικά πως δεν θα πάρουμε άλλον. Ο τραυματισμός του Μιλίτο δεν είναι απώλεια μόνο για ποδοσφαιρικούς

λόγους, αλλά είναι λυπηρό για εκείνον γιατί είχε αρχίσει να ενθουσιάζεται και πάλι με το παιχνίδι και ήταν ένας τέλειος επαγγελματίας. Δεν του έχω μιλήσει προς το παρόν. Πρέπει να του δώσουμε χώρο για όσα περνάει, ωστόσο, θα του μιλήσω σύντομα".
Ο Μιλίτο έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και πλάγιου συνδέσμου στο γόνατο με τον Αργεντινό επιθετικό να δέχεται ευχές για ταχεία ανάρρωση και από την Μίλαν η οποία σε ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής: "Σύσσωμη η Μίλαν είναι λυπημένη για τον τραυματισμό. Είμαστε κοντά στον μεγάλο πρωταθλητή Ντιέγκο Μιλίτο, έναν εξαιρετικό αντίπαλο σε πολλές αναμετρήσεις. Ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους".

Keywords
Τυχαία Θέματα