Μοράτι: Καλά μου έκαναν

22:05 16/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μάσιμο Μοράτι βρέθηκε σε εκδήλωση των οργανωμένων οπαδών των Νερατζούρι και βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στις αποδοκιμασίες προς τη διοίκηση και το πρόσωπο του από ένα σημείο κι έπειτα, με αποκορύφωμα τα 12 πανό-ερωτήσεις που σήκωσαν οι τιφόζι στην Curva Nord.
«Είμαι εδώ επειδή θέλω να σας συγχαρώ για τη στήριξη σας στην ομάδα αυτή τη σεζόν καθώς δεν ήταν εύκολο. Ακόμη κι όταν υπήρξαν οι διαμαρτυρίες σας, το κάνατε πολιτισμένα, με σωστές ερωτήσεις προς το πρόσωπο μου. Αν ήμουν στη θέση σας νομίζω πως θα έλεγα χειρότερα για μένα», είπε ο Μοράτι και

στη συνέχεια θέλησε να αλλάξει το κλίμα, ξεκαθαρίζοντας πως τη νέα σεζόν ο στόχος της Ιντερ θα είναι η κορυφή.
«Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ συγκινημένος από τον τρόπο με τον οποίο στηρίζετε την ομάδα και τονίζω πως ο στόχος μας τη νέα σεζόν θα είναι η κατάκτηση του Scudetto»!
Για να γίνει, βέβαια, αυτό, θα πρέπει οι Νερατζούρι να ενισχυθούν στις μεταγραφές και ο Μοράτι, αφού διέψευσε ξανά τα περί πώλησης μετοχών στον Ινδονήσιο Ερίκ Τοχίρ, μίλησε για τα μεταγραφικά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να πουληθεί ακριβά κάποιος για να υπάρξουν λεφτά για ενίσχυση.
«Ο Ματσάρι δεν έθεσε κάποιο όρο στη διοίκηση, δε θεωρεί υποχρεωτικό τίποτα σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές. Κατά την άποψη μας, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να πετύχει περισσότερα σε σχέση με αυτή τη σεζόν. Οπως και να έχει, πάντως, είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να ενισχυθούμε σε κάποιες θέσεις. Αν θα πουληθεί κάποιος για να μπουν λεφτά στο ταμείο; Θα δούμε, προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση. Είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον από την Τότεναμ ή άλλες ομάδες για τον Γκουαρίν καθώς είναι καλός παίκτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα