Μοράτι: Οργανωμένο σχέδιο κατά της Ίντερ

12:19 8/4/2013 - Πηγή: AEK365

Το πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος της Ίντερ στο χθεσινό 3-4 κόντρα στην Αταλάντα έκανε έξαλλο τον Μάσιμο Μοράτι που εξαπέλυσε επίθεση κατά της διαιτησίας ενώ ισχυρίστηκε πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης κατά της Ίντερ.

Σε δηλώσεις του μετά την εντός έδρας ήττα στο "Τζουζέπε Μεάτσα", ο πρόεδρος της Ίντερ τόνισε: "Αρχίζω να χάνω την υπομονή μου με τους διαιτητές. Εδώ και 21-22 παιχνίδια δεν έχουν σφυρίξει πέναλτι υπέρ της Ίντερ, κάτι που προκαλεί εντύπωση. Έστω και μια φορά

στα τόσα παιχνίδια, οι παίκτες μας μπήκαν στην αντίπαλη περιοχή και υπέστησαν αντικανονικό μαρκάρισμα. Αλλά ακόμα κανείς δεν έχει δώσει πέναλτι. Ακόμα και στατιστικά να το μελετήσουμε, πάλι απορίες προκαλεί αυτό το στοιχείο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έρχονται οι κύριοι αυτοί και σφυρίζουν πέναλτι εναντίον μας, σε φάσεις που είναι καθαρές και δεν υπάρχει ούτε υποψία παράβασης. Όπως έγινε με την Αταλάντα. Είναι αδιανόητο να γίνονται αυτά".
Ο Μοράτι συνέχισε την επίθεση στην διαιτησία στο ίδιο οργισμένο ύφος: "Θεωρώ πως τα λάθη των διαιτητών έχουν πάψει εδώ και καιρό να είναι... ανθρώπινα. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εναντίον της ομάδας μου. Δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά έχουν κάνει κάποια λάθη. Γιατί όλα τα λάθη τους είναι εναντίον μας. Αυτό μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα