Μουρίνιο: «Αδύνατον να σταματήσεις τον Οζίλ»

11:59 22/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μουρίνιο ήταν εκείνος που απέκτησε τον Οζίλ για την Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και ξεκαθάρισε ότι είναι... πρακτικά αδύνατον να τον σταματήσεις για 90 λεπτά.

«Ξέρω τα δυνατά του σημεία. Όχι τις αδυναμίες. Νομίζω ότι ξέρω πως να προσπαθήσω να τον σταματήσω στο παιχνίδι. Αλλά είναι αδύνατον να τον σταματήσω για 90 λεπτά, επειδή αυτού του είδους οι παίκτες πάντα θα έχουν μια στιγμή ή δυο στιγμές όπου δεν θα καταφέρεις να τους σταματήσεις και στο τέλος θα σου δείξουν γιατί είναι τόσο καλοί. Δεν

νομίζω ότι θα καταφέρουμε να τον σταματήσουμε τελείως», είπε ο Special One.
Όσον αφορά το αν αιφνιδιάστηκε από το ότι ο Βενγκέρ ξόδεψε τόσα χρήματα για έναν παίκτη, ο Μουρίνιο είπε: «Βελτίωσε την ομάδα του. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βελτιωθείς. Ένας είναι να δουλεύεις με νέους παίκτες και να τους δώσεις το χρόνο να μεγαλώσουν και να βελτιωθούν.
Άλλος είναι να βγει κάποιος απευθείας στην αγορά και να αγοράσει ένα έτοιμο προϊόν στην κορυφαία στιγμή της καριέρας του. Είχαν την ευκαιρία να το κάνουν με τον Μεσούτ και τα κατάφεραν πολύ καλά. Αν χτίζεις, χτίζεις, χτίζεις πιθανότατα δεν θα φτάσεις ποτέ στο σημείο που θέλεις. Αγόρασε έναν παίκτη που άλλαξε ξεκάθαρα την ομάδα του», κατέληξε ο Πορτογάλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα