Μουρίνιο: Χρεώστε το σε μένα

17:33 29/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ντόρτμουντ ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέλαβε προκαταβολικά την ευθύνη ενδεχόμενου αποκλεισμού από τον τελικό του Champions League. Ο Πορτογάλος τεχνικός προανήγγειλε μάλιστα εκπλήξεις στην ενδεκάδα:

"Νομίζω πως σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο στην Ρεάλ, την επιτυχία την πιστώνεται το σύνολο και την αποτυχία ο προπονητής. Σε όλες τις ομάδες γίνεται καταμερισμός ευθυνών στα καλά και στα άσχημα. Είμαι ήρεμος γιατί ξέρω πως έτσι είναι. Το ρεκόρ των 100

βαθμών στο πρωτάθλημα είναι της Ρεάλ, όμως αν δεν φτάσουμε στον τελικό η αποτυχία θα είναι δική μου. Φάνηκε ότι η Ντόρτμουντ ήξερε πως έπρεπε να παίξει στο πρώτο ματς. Ήταν ένα σύνολο χωρίς αμφιβολία. Αύριο η κατάσταση θα είναι διαφορετική. Μπορούμε να παίξουμε με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνήθως δεν παίζουν και ένα σύστημα που δεν χρησιμοποιούμε υπό κανονικές συνθήκες. Θα παίξουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κεφάλι στο σκορ. Θα προσπαθήσουμε λεπτό με λεπτό να σκοράρουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Αν παίξουμε όπως στην Γερμανία, τότε ξεχάστε το! Μπορεί να χάσουμε ακόμη και το παιχνίδι. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε και έχουμε ομαδικό πνεύμα, θα τα καταφέρουμε. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και όλα μπορούν να συμβούν."

Keywords
Τυχαία Θέματα