Μουρίνιο: Δεν έχω υπογράψει για να φύγω από την Ρεάλ

10:39 20/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το κλίμα στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι καλό όπως υποστήριξε ο Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος διέψευσε δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει υπογράψει συμφωνητικό με την ομάδα ώστε να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Σε δηλώσεις του στο δίκτυο RTP 1, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Δεν έχω συμφωνήσει και δεν έχω υπογράψει να φύγω από την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ισχύουν αυτά. Το κλίμα που υπάρχει στην Ρεάλ είναι το ίδιο καλό με αυτό που είχα

και στις άλλες ομάδες μου. Δεν διαβάζω ισπανικό Τύπο, δεν βλέπω τηλεόραση. Είναι δύσκολο για έναν Πορτογάλο στην Ισπανία. Τίποτα δεν με επηρεάζει, τίποτα δεν με ενοχλεί και τίποτα δεν μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο από την ίδια μου την δουλειά. Ποτέ δεν ένιωσα πως στην Αγγλία ή την Ιταλία ήταν θετικοί ή αρνητικοί με τους Πορτογάλους".
Όσο για το τι δουλειά θα έκανε αν δεν ήταν προπονητής, ο Μουρίνιο απάντησε: "Μπορεί να είσαι σε κάποια φάση ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, αλλά αυτό δεν σου εγγυάται μια καριέρα. Η καριέρα μου είναι μακροχρόνια και είχα επιτυχίες. Δεν ήμουν σπίτι στα γενέθλια του γιού μου, είχα παιχνίδι στην Γρανάδα. Υπάρχουν στιγμές που χάνεις. Αν δεν ήμουν προπονητής, θα ήμουν δάσκαλος. Είμαι καλός σύζυγος, καλός γιος, καλός φίλος και καλός πατέρας".

Keywords
Τυχαία Θέματα