Μουρίνιο: Δική μου η αποτυχία αν δεν περάσουμε

15:02 29/4/2013 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη Τετάρτη, η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε 4-1 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία και καλείται αύριο να ανατρέψει αυτό το σκορ κάτι που αν δεν συμβεί θα πρόκειται για αποτυχία του Ζοσέ Μουρίνιο όπως παραδέχτηκε ο ίδιος.
Σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα ρεβάνς για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μουρίνιο τόνισε αρχικά: "Νομίζω ότι σε όλους τους συλλόγους, όχι στην Ρεάλ Μαδρίτης, η επιτυχία και η αποτυχία είναι ευθύνη του προπονητή. Στην Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός από ορισμένους συλλόγους, αναγνωρίζεται διαφορετικά η δουλειά ενός προπονητή

και καταλογίζονται ευθύνες στις καλές και τις κακές στιγμές. Είμαι ήρεμος γιατί το γνωρίζω. Οι 100 βαθμοί της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ρεκόρ στο πρωτάθλημα και αν δεν περάσουμε στον τελικό, τότε θα είναι δική μου αποτυχία".
Για την εικόνα της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο πρώτο παιχνίδι, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: "Φάνηκε πως η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήξερε πώς έπρεπε να παίξει στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν ένα σύνολο χωρίς αμφιβολία. Αύριο η κατάσταση θα είναι διαφορετική. Μπορούμε να παίξουμε με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνήθως δεν παίζουν και ένα σύστημα που δεν χρησιμοποιούμε υπό κανονικές συνθήκες".
Κλείνοντας, ο Μουρίνιο τόνισε: "Θα παίξουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κεφάλι στο σκορ. Θα προσπαθήσουμε λεπτό με λεπτό να σκοράρουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Αν παίξουμε όπως στο Ντόρτμουντ, ξεχάστε το! Μπορεί να χάσουμε ακόμη και το παιχνίδι. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε και έχουμε ομαδικό πνεύμα, το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και τα πάντα μπορούν να συμβούν".

Keywords
Τυχαία Θέματα