Μουρίνιο: «Έχω συνηθίσει να παίζω με 10 παίκτες»!

10:06 31/8/2013 - Πηγή: AEK365

Τα παράπονά του για τη διαιτησία του Super Cup με την Μπάγερν εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος... έσταξε χολή για την UEFA. Με αφορμή την αποβολή του Ραμίρες, ο Πορτογάλος τεχνικός υπονόησε πως μάλλον δεν είναι... αρεστός στην ομοσπονδία, αφού οι ομάδες του μένουν συχνά με 10 παίκτες στα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους.
Αναλυτικά, ο Μουρίνιο είπε: «Εχω μια φανταστική εμπειρία να παίζω με δέκα παίκτες σε

ευρωπαϊκά παιχνίδια και έτσι μπόρεσα να αντιδράσω. Μπόρεσα να καθοδηγήσω τους παίκτες μου με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε -είτε με δέκα παίκτες είτε πάρα πολύ κουρασμένοι- να μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί και να βρουν μια ευκαιρία να σκοράρουν. Στο τέλος του αγώνα, παρότι εξουθενωμένοι, έδωσαν τα πάντα. Πιστεύω ότι η εμπειρία μου να παίζω με 10 παίκτες μάς έδωσε χείρα βοηθείας. Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, δεν σκοτώνεις έναν τελικό με μια τέτοια δεύτερη κίτρινη. Δεν τον σκοτώνεις. Υπήρχαν τόσες άλλες κίτρινες που ο διαιτητής δεν έδωσε. Υπήρχε μια φάση με τον Ντάντε μπροστά μου και δεν δόθηκε κάρτα.
Ένας καλός Άγγλος διαιτητής θα είχε σταματήσει το παιχνίδι και θα έλεγε στον Ραμίρες. 'Κοίτα, δεν τραυμάτισες κανέναν, αλλά δεν πρέπει να το ξανακάνεις΄'. Ή θα έλεγε στους παίκτες της Μπάγερν: 'Μην βουτάτε, μην προσπαθείτε να προκαλέσετε. Παίξτε δίκαια'. Αν με ρωτήσετε από άποψης κανονισμών, ήταν όντως δεύτερη κίτρινη. Αλλά αυτό δεν γίνεται σε κάθε φάση. Βέβαια δεν είναι κάτι καινούριο για μένα. Επαιξα δυο ή τρεις φορές με δέκα εναντίον της Μπαρτσελόνα. Πήγα στην Ίντερ και έπαιξα σε ημιτελικό Champions League με δέκα παίκτες για μια ώρα. Πηγαίνω στη Ρεάλ τα ίδια. Τώρα έρχομαι στην Τσέλσι και στον τελικό του Super Cup παίζω με δέκα. Μπορείτε να αναλύσετε τις καταστάσεις και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Είμαι άτυχος. Αυτό μόνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα