Μουρίνιο: Γιατί να έχει ο Μέσι τέσσερις και ο Ρονάλντο μία;

11:34 19/10/2012 - Πηγή: AEK365

Για ακόμα μια φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο έσπευσε να υποστηρίξει πως φέτος η "Χρυσή Μπάλα" για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου θα πρέπει να δοθεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο και αναρωτήθηκε γιατί ο παίκτης του να έχει κατακτήσει το βραβείο μόλις μια φορά και ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα τέσσερις.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "France Football", ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Ας σταματήσουμε με τα αστεία. Η Χρυσή Μπάλα είναι για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Μιλάμε για τον Κριστιάνο ή τον Μέσι.

Σας κάνω μια ερώτηση, αν και οι δυο είναι στο ίδιο επίπεδο είναι φυσιολογικό για κάποιον να έχει κερδίσει τέσσερις φορές το τρόπαιο και ο άλλος μόνο μία; Δεν είναι... Στην συνέχεια υπάρχει ακόμα ένα θέμα. Να πάρει την Χρυσή Μπάλα ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει σημειώσει κάποια σημαντική επιτυχία με τον σύλλογο ή την εθνική του ομάδα; Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ή για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, τα οποία έχουν μικρή αξία. Για μένα, οι τίτλοι που είχαν αξία ήταν της Τσέλσι με το Τσάμπιονς Λιγκ και της Ρεάλ Μαδρίτης για το πρωτάθλημα. Η μία αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης και η άλλη ήταν πρώτη στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Ως εκ τούτου αν δεν κερδίσει φέτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τότε δεν θα κερδίσει επειδή δεν είναι αρκετά φιλικός, η εικόνα του δεν πουλάει αρκετά και δεν χρειάζεται να ζητήσει συγγνώμη για να υποστηρίξει κάποιον συμπαίκτη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα