Μουρίνιο: Νίκησε η καλύτερη ομάδα

07:59 25/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε στην Βεστφαλία με 4-1 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και πλέον δυσκολεύει πολύ η πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αναγνωρίζει πως η Ντόρτμουντ το άξιζε γιατί ήταν καλύτερη μέσα στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της πρώτης μάχης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε: "Νίκησε η καλύτερη ομάδα. Βγήκαν νικητές σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και έδειξαν περισσότερο πάθος και ένταση στο γήπεδο τους. Αποτύχαμε να αντιδράσουμε. Τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν είναι ακατόρθωτο. Υπάρχει ακόμα ελπίδα.

Πριν το παιχνίδι ήμασταν έτοιμοι για όλα. Δεν γίνεται να μένεις εκτός διοργάνωσης χωρίς να... πεθάνεις πρώτα στον αγωνιστικό χώρο".
Για την διαιτησία ο Μουρίνιο δήλωσε: "Δεν είμαι αρμόδιος να πω αν υπάρχει οφσάιντ στο δεύτερο γκολ ή πέναλτι του Τσάμπι Αλόνσο. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως νίκησε η καλύτερη ομάδα σήμερα".
Ο Μουρίνιο ρωτήθηκε για το τι είπε στους παίκτες του στην ανάπαυλα με τον Πορτογάλο τεχνικό να απαντά σε ειρωνικό ύφος το εξής: "Τους είπα πως το σκορ δεν ήταν καλό για εμάς και θα ήθελα να χάσουμε με τέσσερα γκολ".

Keywords
Τυχαία Θέματα