Μουρίνιο: Ο Ντιέγκο Λόπεθ έχει παίξει 13 ματς, ο Κασίγιας κανένα

08:04 4/4/2013 - Πηγή: AEK365

Με το 1.5 πόδι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 3-0 επί της Γαλατάσαραϊ και έτσι το ενδιαφέρον στην συνέντευξη Τύπου επικεντρώθηκε για άλλη μια φορά στην απουσία του Ίκερ Κασίγιας από την αποστολή με τον Ζοσέ Μουρίνιο να δίνει την δική του εξήγηση γιατί προτιμά τον Ντιέγκο Λόπεθ.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε: "Ο Ντιέγκο είναι πολύ καλός σε όλα τα παιχνίδια. Έχει παίξει 13 ματς μέσα σε 70 ημέρες... Ο Ίκερ δεν έχει παίξει κανένα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι

σε εξαιρετική κατάσταση".
Για την νίκη επί της Γαλατάσαραϊ και τον τρόπο διεξαγωγής των κληρώσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: "Νομίζω ότι νικήσαμε δίκαια. Πρέπει όμως να παραδεχθούμε πως όταν σκοράρεις τόσο γρήγορα, τότε όλο το παιχνίδι αλλάζει. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τερίμ προσπάθησε να βρει έναν τρόπο να αντιδράσει. Μου αρέσει πάρα πολύ που οι κληρώσεις είναι καλές, και μάλιστα τώρα που με την νέα μορφή της διοργάνωσης δεν ξέρεις τον αντίπαλο σου στην επόμενη φάση. Είναι κάτι που δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε όλους και φυσικά στους θεατές. Αν όλα πάνε καλά και στον επαναληπτικό θα δούμε με ποιον θα τύχουμε στα ημιτελικά".
Όσο για την ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη την ερχόμενη Τρίτη, ο Μουρίνιο τόνισε: "Η ιστορία του ποδοσφαίρου είναι γεμάτη εκπλήξεις και θαύματα. Εμείς στην ρεβάνς θέλουμε να πετύχουμε ένα γκολ, αν το πετύχουμε τότε η Γαλατάσαραϊ πρέπει να βάλει πέντε".

Keywords
Τυχαία Θέματα