Μουρίνιο: Όλα ανοιχτά

20:46 4/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο «special one», είχε αρκετή δουλειά να κάνει στην προετοιμασία της ομάδας του, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, αφού είναι φυσιολογικό οι παίκτες του να έχουν ανεβασμένο το ηθικό έπειτα από τις δύο νίκες επί της Μπαρτσελόνα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
«Προσεγγίσαμε το ματς με τη Γιουνάιτεντ σα να προερχόμαστε από δύο ήττες στα ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα...» σχολίασε ο Πορτογάλος κόουτςκαι πρόσθεσε: «θα πρέπει να αμυνθούμε με όλες τις δυνάμεις μας, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τη μπάλα και όταν αυτή δεν θα είναι στην κατοχή μας, να πιέζουμε».
Ερωτηθείς

για τα στοιχεία που ενδεχομένως να κρίνουν τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο ήτα... σαφέστατος: «Δεν έχω ιδέα... Ποιος μπορεί να προβλέψει ένα τέτοιο ματς και να μιλήσει για το που θα κριθεί η μάχη; Είναι ένας τελικός. Από τα παιχνίδια, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Σίγουρα, πάντως, όταν στο γήπεδο βρίσκονται τόσοι πολλοί εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, τότε θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες και γκολ. Όλος ο κόσμος θα σταματήσει, για να δει αυτό το ματς».
Μιλώντας για τους «κόκκινους διαβόλους», τόνισε ότι: «Είναι μια εξαιρετική ομάδα, πολύ καλύτερη από πέρυσι και πολύ επικίνδυνη. Έχει φτάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ φαίνεται ότι έχει κατακτήσει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ από Μάρτη μήνα...».
Αναφερόμενος, πάντως, στις πιθανότητες να βρίσκεται ακόμη στους πάγκους, στην ηλικία του ομόλογού του, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που διανύει την 8η δεκαετία της ζωής του, ο Μουρίνιο δήλωσε ότι: «όσο μεγαλύτερος σε ηλικία είναι κάποιος, τόσο σοφότερος είναι. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, πάντως, δεν μπαίνει σε συγκρίσεις. Είναι μοναδικός».
Ολοκληρώνοντας, ο προπονητής της «βασίλισσας» επιβεβαίωσε ότι όλοι όσοι συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της ομάδας είναι διαθέσιμοι, εκτός από τον Ικέρ Κασίγιας που ταξίδεψε στο Μάντσεστερ, αλλά δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα