Μουρίνιο: Σεβόμαστε τον ΑΠΟΕΛ

16:57 3/4/2012 - Πηγή: AEK365

Παρά τη νίκη με 3-0 μέσα στην Κύπρο, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, δεν πρόκειται να παρατάξει ενδεκάδα με αναπληρωματικούς.

«Δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα. Όλοι όσοι μπορούν να αγωνιστούν θα είναι παρόντες. Είναι παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε ένα πολύ καλό προβάδισμα από το πρώτο ματς. Πολλοί λίγοι πιστεύουν πως μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να πετύχει τέσσερα τέρματα στο «Μπερναμπέου», ωστόσο

το ποδόσφαιρο είναι... ποδόσφαιρο και είναι χρέος μας να σεβαστούμε τον αυριανό αντίπαλο και τους φιλάθλους μας. Θα υπάρξουν ελάχιστες αλλαγές και στόχος μας είναι να περάσουμε στα ημιτελικά», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος στην συνέντευξη τύπου και συμπλήρωσε:

«Θέλω να παίξουμε καλά και να νικήσουμε. Οι παίκτες μου είναι σε καλή κατάσταση και δεν νιώθουν κουρασμένοι. Έχουν αυτοπεποίθηση και θέλουν όλοι να αγωνίζονται. Έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουμε να συνεχίσουμε. Πρέπει να κάνουμε σωστή δουλειά και να πάρουμε ακόμα μια νίκη αύριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα