Μουρίνιο: Θα μου λείψει πολύ ο Φέργκιουσον

13:27 11/5/2013 - Πηγή: AEK365

Εδώ και πολλά χρόνια ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει αναπτύξει μια πάρα πολύ καλή σχέση με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και δεν έκρυψε πως αιφνιδιάστηκε όταν του ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τους πάγκους με τον Μουρίνιο να παραδέχεται πως θα του λείψει πολύ ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Σε δηλώσεις του στο SkySport, ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε: "Ο Φέργκιουσον θα μου λείψει και ο Μόγιες είναι ο σωστός αντικαταστάτης. Ο Άλεξ επικοινώνησε μαζί μου για να με ειδοποιήσει για την απόφαση του. Αιφνιδιάστηκα και στεναχωρήθηκα αν και, την

ίδια στιγμή, ήμουν χαρούμενος ακούγοντας τον. Μου είπε πως ήταν υπερήφανος για την καριέρα που έκανε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".
Για τον διάδοχο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον Ντέιβιντ Μόγιες, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Είναι ένας οργανωμένος προπονητής και ένα εξαιρετικό άτομο, ήταν μια εξαιρετική απόφαση. Θα είναι σημαντικό για αυτόν να έχει την υποστήριξη όλου του συλλόγου. Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρει να κάνει σπουδαία δουλειά".
Τέλος, σε ερώτηση αν θα βρίσκεται στις εξέδρες στο τελευταίο παιχνίδι του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στους πάγκους, ο Μουρίνιο απάντησε: "Σίγουρα όχι, δεν θέλω να κλάψω".

Keywords
Τυχαία Θέματα