Μουρίνιο: Υπάρχει μόνο ένας Μουρίνιο στον κόσμο

14:23 15/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει δώσει αφορμές ώστε πολύς κόσμος να μιλάει για αυτόν κάτι που ο ίδιος ο Πορτογάλος θεωρεί πρόβλημα, ειδικά όταν, όπως λέει, μιλούν εκείνοι που δεν τον ξέρουν καθόλου ενώ σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως μόνο ένας Ζοσέ Μουρίνιο υπάρχει στον κόσμο.
Ακολουθούν αποσπάσματα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι στο ιαπωνικό περιοδικό "Sports Graphic Number".
Για τον ίδιο: "Υπάρχει μόνο ένας Ζοσέ Μουρίνιο στον κόσμο. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί θέλουν να μιλούν για εμένα, ακόμα

και αυτοί που δεν με ξέρουν καθόλου".
Για τον Σίνζι Καγκάβα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Ήθελα τον Καγκάβα όταν ήμουν στην Ρεάλ Μαδίτης. Μιλήσαμε και ήμασταν έτοιμοι να υπογράψουμε αλλά ήμουν ειλικρινής μαζί του και του είπα ότι πρώτη επιλογή ήταν ο Οζίλ. Του το είπα χωρίς να του κρύψω τίποτα, εκείνος διάλεξε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νομίζοντας ότι θα έπαιζε περισσότερο στην Αγγλία".
Για τον Φρανκ Λάμπαρντ: "Ένας προπονητής και ένας παίκτης μπορούν να γίνουν φίλοι. Όταν γύρισα στην Τσέλσι το καλοκαίρι το πρώτο πράγμα που είπα στον Φρανκ Λάμπαρντ που είναι φίλος μου ήταν... Αν σταματήσεις να παίζεις όπως παίζεις, θα βρεθείς στον πάγκο... και αυτός μου απάντησε... Κύριε, με ξέρετε εννέα χρόνια και ήξερα ότι θα το πείτε αυτό... Αν καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον μπορούν να είναι φίλοι ο προπονητής και ο παίκτης".
Για την θρησκεία: "Πριν από κάθε παιχνίδι, στο γραφείο μου ανοίγω την Βίβλο και διαβάζω ένα κεφάλαιο για δυο λεπτά. Πάντα μου δίνει ένα θετικό κλίμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα