Μουρμούρα Χάινκες με Γκουαρντιόλα

10:49 21/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στο τέλος της σεζόν ο Γιούπ Χάινκες θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου μετά την συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Γερμανό τεχνικό να εμφανίζεται ενοχλημένος με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα η διοίκηση.
Συγκεκριμένα, ο Χάινκες υποστηρίζει πως "θα προτιμούσα η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Γκουαρντιόλα να γίνει πριν ή στην διάρκεια της διακοπής και όχι λίγο πριν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα".
Παράλληλα, ο Χάινκες δεν κρύβει την ανησυχία του μην τυχόν και οι παίκτες της Μπάγερν

Μονάχου τον δουν πλέον ως προπονητή με ημερομηνία λήξης και πάψουν να τον σέβονται. Επιπλέον, ο Γερμανός τεχνικός δεν έκρυψε την ενόχληση του για το γεγονός πως στην Μπάγερν Μονάχου προανήγγειλαν την αποχώρηση του από την προπονητική στο τέλος της σεζόν την στιγμή που ο ίδιος ο Χάινκες δεν έχει πει κάτι τέτοιο.
Από την πλευρά του ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Φρανς Μπεκενμπάουερ, τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "BILD": "Όταν μια ομάδα προσλαμβάνει έναν προπονητή του βεληνεκούς του Γκουαρντιόλα, τότε δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη ο ντόρος που γίνεται. Πρέπει να συμβιβαστεί με αυτό ο Χάινκες, αλλά σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένος".

Keywords
Τυχαία Θέματα