Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία 3 Βρετανών στη Γαλλία

19:43 6/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μυστήριο καλύπτει την δολοφονία τριών ατόμων στην ανατολική Γαλλία από τα πυρά αγνώστων. Έως τώρα, η αστυνομία κατάφερε να αναγνωρίσει τον πατέρα της βρετανικής οικογένειας τουριστών που σκοτώθηκε στην επίθεση. Πρόκειται, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, για τον Σάαντ αλ Χίλιλι, ο οποίος διέμενε με την οικογένειά του στα προάστια του Λονδίνου.

Υπενθυμίζεται ότι διερχόμενος ποδηλάτης εντόπισε νεκρά

τα τρία μέλη μιας οικογένειας -πιθανότατα ο πατέρας, η μητέρα και η γιαγιά- μέσα σε μια BMW με βρετανικές πινακίδες, η οποία βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης δασικής περιοχής κοντά στη λίμνη Ανεσί, στην κοινότητα Σεβαλίν.

Στη συνέχεια η αστυνομία εντόπισε έξω από το αυτοκίνητο έναν νεκρό ποδηλάτη και σοβαρά τραυματισμένο το ένα κοριτσάκι της οικογένειας, το οποίο νοσηλεύεται. Το κορίτσι, σύμφωνα με εισαγγελείς, ήταν χτυπημένο άσχημα και έφερε τρία τραύματα από σφαίρες.

Αργότερα εντοπίστηκε και το άλλο κοριτσάκι της οικογένειας, το οποίο βρισκόταν ζωντανό, σε κατάσταση σοκ μέσα στο αυτοκίνητο. Πιστεύεται ότι το κορίτσι έμεινε έως και οκτώ ώρες κάτω από τις σορούς των συγγενών της.

Ο 50χρονος Σάαντ αλ Χίλι είχε γεννηθεί στη Βαγδάτη και διέμενε μαζί με την οικογένειά του στα νότια προάστια του Λονδίνου, στο Κλέιγκεϊτ στην περιοχή του Σάρεϊ.

Οι δύο γυναίκες πιστεύεται ότι ήταν μέλη της οικογένειάς του και η μία είχε σουηδικό διαβατήριο.

Οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι τα τρία από τα τέσσερα θύματα είχαν δεχθεί σφαίρες στο κεφάλι (ο πατέρας, η ηλικιωμένη γυναίκα και ο ποδηλάτης). Η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την ταυτότητα του θύματος.

Ερωτηματικά προκαλεί η αγριότητα του εγκλήματος.

Η βρετανική αστυνομία απαγόρευσε την Πέμπτη την πρόσβαση στο σπίτι όπου έμεναν τα θύματα του μακελειού, στο Σάρεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα