«Να αγαπάτε τον αθλητισμό»

17:32 10/2/2012 - Πηγή: AEK365

H διεθνής κεντρικός του Ηρακλή Κηφισιάς, Τζίνα Λαμπρούση είναι ένα από τα «αστέρια» του Champion All Star Day 2012 που θα διεξαχθεί στις 19 Φλεβάρη στη Λευκάδα.

Η 19χρονη αθλήτρια που κατάγεται από την Πρέβεζα μίλησε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης «Energy» και είπε για την κλήση της στην ομάδα των Ελληνίδων stars: «Είναι η πρώτη μου φορά σε All Star

και χαίρομαι που με επιλέξανε. Είναι μεγάλη μου τιμή να παίξω στη Λευκάδα».

Για την απόφαση της ομοσπονδίας να... ταξιδέψει τη διοργάνωση εκτός Αθηνών, σχολίασε: «Γίνεται εκτός Αττικής και αυτό λέει πολλά. Προωθούμε το άθλημα να το δει ο κόσμος. Η Λευκάδα δεν έχει ομάδες οπότε θα ωραίο θέαμα για όλους. Θα ήθελα και οι Πρεβεζάνοι και όλοι από την Λευκάδα να έρθουν να μας δουν. Θα είναι μια ωραία γιορτή».

Μιλώντας για τους στόχους της με τον Ηρακλή Κηφισιάς είπε πως: «Θέλω να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα γιατί διαθέτουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Γενικά θέλω να πάρω εμπειρίες και να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο».

Τέλος, στέλνοντας μήνυμα στους φιλάθλους της Λευκάδας και των γύρω πόλεων, κατέληξε: «Να αγαπάνε τον αθλητισμό, να μας στηρίζουν και να έρθουν όλοι στη μεγάλη γιορτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα