«Να χτίσουμε υγιή αθλητισμό»

19:47 29/4/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή όσα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου και οδήγησαν στην αναβολή του 5ου τελικού της Volleyleague, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Φοίνικα Σύρου, ο πρόεδρος ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, δηλώνει τα εξής:

«Η χθεσινή ημέρα προσέθεσε ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ της αποσύνθεσης του ελληνικού αμειβόμενου βόλεϊ, που φανερώνει πλέον την κρυμμένη εικόνα. Δυστυχώς δεν πάει άλλο.

Οι αποφάσεις

για τον συγκεκριμένο αγώνα θα πρέπει να ληφθούν σύμφωνα με το νόμο και τους κανονισμούς από τα καθ' ύλην αρμόδια όργανα και φορείς και η Ομοσπονδία δεν προτίθεται να παρέμβει σε αυτές, καθώς κάτι τέτοιο θα σήμανε και κατάλυση του θεσμικού ρόλου τους.

Εκείνο, όμως, που προτίθεται να κάνει η ΕΟΠΕ ως θεματοφύλακας του αθλήματος και επιβάλλεται να γίνει με τη σύμπραξη όλων των εμπλεκόμενων φορέων είναι την αμέσως επόμενη ημέρα της λήξης του πρωταθλήματος να χτίσουμε από την αρχή ένα νέο υγιές πραγματικά επαγγελματικό βόλεϊ και να μην επιτρέψουμε να επαναληφθούν στο μέλλον φαινόμενα και καταστάσεις που εμφανίστηκαν την εφετινή χρονιά

Αχιλλέας Μαυρομάτης
Πρόεδρος ΕΟΠΕ».

Keywords
Τυχαία Θέματα