«Να φτιάξει γήπεδο η Μίλαν»

18:37 8/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η κόρη του Σίλβιο και μέλος του Δ.Σ. των Ροσονέρι τόνισε στη Gazzetta dello Sport ότι η Μίλαν χρειάζεται ένα σύγχρονο και ιδιόκτητο γήπεδο καθώς τα χρόνια περνάνε και το «Σαν Σίρο» δεν είναι και... σύγχρονο πλέον.

«Στον αγώνα με την Αρσεναλ υποφέραμε αρκετά και είδαμε την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο Emirates Stadium.

Το 2015 στο Σαν Σίρο θα γίνουν κάποιες διορθώσεις αλλά δεν είναι ένα γήπεδο που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Η Μίλαν χρειάζεται το δικό της ιδιόκτητο γήπεδο για πολλούς λόγους», ήταν τα λόγια της Μπερλουσκόνι.

Η αλήθεια είναι ότι οι Ροσονέρι σκέφτονται εδώ και χρόνια να προχωρήσουν στην κατασκευή νέου γηπέδου αλλά όπως έχει πει και ο Αντριάνο Γκαλιάνι πολλές φορές, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο αν δε βοηθήσει οικονομικά το κράτος καθώς ο Μπερλουσκόνι δεν είναι διατεθειμένος, προφανώς, να βάλει τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η μόνη ομάδα στην Ιταλία με ιδιόκτητο γήπεδο -και το γεγονός ότι είναι η μόνη αποτελεί τεράστιο πρόβλημα για το Campionato- είναι η Γιουβέντους, που έφτιαξε το Juventus Stadium χωρίς οικονομική βοήθεια από το κράτος, με την οικογένεια Ανιέλι ουσιαστικά να αναλαμβάνει το κόστος.

Keywords
Τυχαία Θέματα