«Να κλείσουμε με νίκη»

23:12 10/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΑΓΟΡ υποδέχεται τον ΚΑΟΔ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, με τον Στέργιο Κουφό να προβληματίζεται από τον αντίκτυπο που θα έχει στην ομάδα του η αγωνιστική απραξία τόσων ημερών.

«Φτάνουμε σιγά - σιγά προς το τέλος μιας χρονιάς που όλοι στην ομάδα δεν θέλαμε να περάσει ποτέ. Η εικόνα, όμως, απραξίας τόσων ημερών και η προβληματική εικόνα με τους τραυματισμούς των προηγούμενων εβδομάδων, μας έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Για παράδειγμα ο Κατσαρές είναι εκτός 12άδας και οι Πέτγουεϊ, Κούμουλος

αμφίβολοι. Γενικότερα βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που δεν μπορούμε να πείσουμε τα παιδιά ότι πρέπει να προσπαθήσουν κι άλλο. Μπροστά μας, όμως, έχουμε ένα παιχνίδι που κατοχυρώνει την 4η θέση, επίτευγμα μοναδικό και απίθανο. Το ζήτημα, όμως, είναι να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου παιχνιδιού. Και ο ΚΑΟΔ είναι μία ομάδα που έκανε την δικιά της υπέρβαση καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και έχει παρουσιάσει μία εξαιρετική εικόνα. Δεν θα είναι ο ΚΑΟΔ του α' γύρου, αλλά όλες οι ομάδες έχουν προχωρήσει σε αλλαγές. Στην Δράμα αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό που έχουν επιτελέσει φέτος. Βέβαια, θέλουμε να κλείσουμε με θετικό τρόπο την κανονική διάρκεια, στην καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας. Δεν ξέρω, όμως, αν μπορούμε, καθώς οι 8-9 πρωταγωνιστές της σεζόν είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα